Co znamená zárodečný terčík v těhotenství? Máte zkušenost?
Ahoj holky, dnes jsem byla na gyn s tím že od 1.12. Mám pozitivní těhotenský test. Začátek poslední menstruace byl 30.10. Dnes mi paní doktorka oznámila, že se zatím jedná o zárodečný terčik. Nikde na webu jsem nenašla co to přesně je. V ordinaci mi řekli že je vše ok akorát je Mimi zatím tak malé že se nedá ještě změřit. Objednala mě až na 3.1. 2024. Nic pořádně nevím a teď být celé svátky v takové nejistotě. Setkala jste se některá už s touto situaci a vše dobre dopadlo? Nebo je to začátek konce?😏
@92marketa91 No, ještě je brzy. Neřeš, nestresuj a nech to na miminku. 🙂
Nerada ti to rikam, ale v nejistote budes cely zbytek zivota :D Jsi tehotna, uzij si krasne vanoce, 3.1 uz bude pani doktorka mit sanci videt neco vic, s trochou stesti bude uz i bit srdicko. Nema smysl chodit na kontroly zbytecne brzy ani casto, nezbyva nez natesene cekat 🙂
Doporučuji aplikaci Těhotenství+ Jsou tam krásně popsány jednotlivé týdny vývoje miminka a k tomu krásné obrázky
@92marketa91 ahojky a kdy jsi tqm byla? Podke nebses už jsi v 6 týdnu to už většinou bývá i tlukot srdce tak nevím. Možná té jsi mela později ovulaci ale určitě ce tvém týdnu jde už hasne těhotenství vidět na ultrazvuku. Hcg ti brali ?
@europa00 tohle bych uplne netvrdila, zbytečně ji stresuješ. Já byla na utz 6+3, takze 7.týden a nebylo vidět skoro nic, ani plod ani srdíčko. Za 2 týdny už bilo a velikost seděla. Každá to může mít jinak.
@anonymmm88
Byla jsem včera a vychází to 6+1 srdeční akce vidět byla ale prcek zatím nešel změřit, takže musíme čekat. Jinak všem moc děkuji za podporu a těšíme se na leden to už by mělo být 9+1 takže už to bude jiná podívaná a snad i krásná fotečka 😍

@92marketa91 Je to úplně normální. Dříve než kolem 7-8 týdne na ultrazvuku nejde nic vidět, proto tě objednala tak jak tě objednala. Žádný stres, lepší než se stresovat že jsi šla na utz brzo a nic tam není. 😉