Co znamenají čárky na těhotenském testu?
Je prosím normální že zatím nejsou obě čárky stejně barevné mám se radovat nebo bát?

@pe90tra Krásná čárka gratuluju 🍀
@pe90tra tento Clearblue má citlivost na HCG od 20iuml, ten mamatest 10iuml, coz znamená, že je citlivější. Nicméně, většinou to mají ženské naopak: na papírových nic a na Clearblue pozitivní a až za pár dní pozitivní i papirkove.
Nicméně, testuj dal za dva dny a i jiné značky. Může teda také přijít MS, že se zárodek neudrží, přestane se vyvíjet, je něco špatně, atd. Příroda si poradí...
Ale třeba není nic ztraceno 🤷🏼♀️ samozřejmě lékař a krevní HCG (můžeš jít i jako samoplatce), tak je jistota.
@pe90tra mamatest teď bohužel dělá falešné čárky, dost silné, takže ten bych asi vůbec nebrala v potaz 😞😒 co se týká modrého clearblue dělá falešné taky, přesně takové slabé čárky, duchy, ta čárka má být stejně silná jako kontrolní i kdyby slabší.
Kup livsane z Benu, nebo dr max test, ty ukazují spolehlivě
@lilian2111 Jak ale může test dělat falešné čárky když reagují na HCG? 🤔
Holky všem děkuji za podporu ale před chvilku se dostavila menstruace 😢 jak mě to mrzí a je líto si nedokáže nikdo představit. Vypadalo to nadějně po roce snažení 😔
@pe90tra Já tě chápu a mrzí mě to, ale určitě se brzo zadaří znova...třeba to bylo biochemko,a to se říká že je pak dobře pohnojeno...🍀
@klokanka31 Protože jsou falešný. Ty testy jsou fakt vadný

@pe90tra udělej te i odpoledne , a zítra čárka bude sílit pokud to bude ok ....mohla bejt později ovu jinak test je pozitivní ale ještě udělej te jinou značku pokud je tento mamatest"