icon

Co znamenají čárky na těhotenském testu?

pe90tra
29. zář 2022

Je prosím normální že zatím nejsou obě čárky stejně barevné mám se radovat nebo bát?

Co znamenají čárky na těhotenském testu?Co znamenají čárky na těhotenském testu?
lencaa11
29. zář 2022

@pe90tra udělej te i odpoledne , a zítra čárka bude sílit pokud to bude ok ....mohla bejt později ovu jinak test je pozitivní ale ještě udělej te jinou značku pokud je tento mamatest"

klokanka31
29. zář 2022

@pe90tra Krásná čárka gratuluju 🍀

pe90tra
autor
29. zář 2022

@lencaa11 děkuji dělala jsem si ještě Clearbloue

lencaa11
29. zář 2022

@pe90tra krásný 😉👍☘️☘️

nina004
29. zář 2022

@pe90tra Čiarky máš pekné. Keď sa bude zvyšovať HCG hormón ,tak ti budú testy ob deň pekne silnieť a za pár dní tam budú koľajnice. ✊☘️

pe90tra
autor
30. zář 2022

Dneska jsme si zkusila udělat digitální a vyšel negativní mamatest vyšel zase s docela krásnou čárkou co si myslíte já su už zmatená? ☹️

felis
1. říj 2022

@pe90tra tento Clearblue má citlivost na HCG od 20iuml, ten mamatest 10iuml, coz znamená, že je citlivější. Nicméně, většinou to mají ženské naopak: na papírových nic a na Clearblue pozitivní a až za pár dní pozitivní i papirkove.
Nicméně, testuj dal za dva dny a i jiné značky. Může teda také přijít MS, že se zárodek neudrží, přestane se vyvíjet, je něco špatně, atd. Příroda si poradí...
Ale třeba není nic ztraceno 🤷🏼‍♀️ samozřejmě lékař a krevní HCG (můžeš jít i jako samoplatce), tak je jistota.

lilian2111
1. říj 2022

@pe90tra mamatest teď bohužel dělá falešné čárky, dost silné, takže ten bych asi vůbec nebrala v potaz 😞😒 co se týká modrého clearblue dělá falešné taky, přesně takové slabé čárky, duchy, ta čárka má být stejně silná jako kontrolní i kdyby slabší.
Kup livsane z Benu, nebo dr max test, ty ukazují spolehlivě

nina004
1. říj 2022

@pe90tra mne to ako falošná čiarka nepríde, možno si mala posunutú ovuláciu a si tehotná kratšie a 25tkovi Digi test to ešte nemusel zachytiť

klokanka31
1. říj 2022

@lilian2111 Jak ale může test dělat falešné čárky když reagují na HCG? 🤔

pe90tra
autor
1. říj 2022

Holky všem děkuji za podporu ale před chvilku se dostavila menstruace 😢 jak mě to mrzí a je líto si nedokáže nikdo představit. Vypadalo to nadějně po roce snažení 😔

klokanka31
1. říj 2022

@pe90tra Já tě chápu a mrzí mě to, ale určitě se brzo zadaří znova...třeba to bylo biochemko,a to se říká že je pak dobře pohnojeno...🍀

nina004
2. říj 2022

@pe90tra Ani nevieš ako ťa chápem, my sme sa štyri roky snažili a tiež to párkrát takto dopadlo. No vraví sa,že je potom pohnojené. Ono to vyjde neboj nič ✊☘️

lilian2111
2. říj 2022

@klokanka31 Protože jsou falešný. Ty testy jsou fakt vadný