Dá se to brát jako pozitivní?
Ahoj uz sem se parkrat psala , mela sem predtim pozitivni test testovala sem jeste pred ms , ms prisla o 5 dni pozdeji nez mela nakonec ale byla slaba a trvala jen 3 dny normallne ji myvam 5 dnu a zkousela sem testy a hodili mi duchy , pridavam fotky prosim o vas nazor 😄dekuju

Zrovna jsem resila neco podobneho. Velmi slaba a kratka ms, po ni slaba carka, ale dalsi den uz negativni. Tak uz nebudu honit duchy. Jen to cloveka pak trapi.
Jo chapu , ja se snazim se na to neupinat ale obcas je to tezky 😃
@hanulka12 jojo. Jak se zacne s testovanim, nejradsi bys testovala kdykoliv jdes curat 🙂. Vrta to v hlave....no jo. Otestuj za par dni. Jestli zesili, mas vyhrano.
Noo tak uvidime na jednu stranu dobry kdyby to vyslo po roce snazeni a neuspechu a na druhou stranku ted mam i spoustu prace sem zdr. Sestra tak se bojim a hlidam aby se neco nepokazilo ikdyz mnohdy to clovek neovlivni
Proste ze sve zkusenosti mohu rict, ze duch nic neznamena. U me. Nektere holky jsou pak tehotna, ale u me duch vzdy znamenal totez co negativni test. Kdyz jsem s tim nejmin pocitala a chodila se svym manzelem, neplanovali jsme to a najednou bac! V den zpozdeni ihned dalnice! Takze u me duch = negativni. Kdyz jsem tehotna, ihned jasne a zarive pozitivni.
Ale ti nechci kazit naladu. Jak jsem psala - hodne holek je tehotmych a zacina to duchama 🙂
V pohode ja si taky nedelam kor velky nadeje bud a nebo no 😊 rikam si ze az bude mimino chtit prijit prijde ve vhodnou dobu

Pozitivní test je, když jsou obě čárky stejně silné. Tohle je jen duch. Testuj dál a uvidíš.