Digitální test Clear Blue. Proč ukazuje jiný týden těhotenství?
Ahoj holky mam otazku jsem 16 dpo vim to na milion procent byla jsem na ivf ducha na testu sem mela od 5 dne po et papirkovy testy jsou krasne pozitivni sice ne stejna jako kontrolni ale hezka carka ale digi ukazuje 1+2 nemela bych tam mit uz 2+3 ? poslu i fotky testu
@svobodka86 Vaše testy vypadaj super i hcg s krve ja 13 den mela hcg 422 a mate neco na udrzeni ?
@laurinka0102 jj já toho beru hodně. Amelgen zavadim 2x denně, estrofem 3x, medrol 1x, ascortuin 3x, a 1x clexane(mám protromb.mutaci). Ascorutin právě proto že spaním:(
@svobodka86 Vaše testy vypadaj super i hcg s krve ja 13 den mela hcg 422 a mate neco na udrzeni ?
@laurinka0102 kdy u vás bylo vidět srdíčko?
@laurinka0102 kdy u vás bylo vidět srdíčko?
@svobodka86 ja byla u dr 5 tydnu od vkladu a srdicko uz bilo ale dneska rano sem zacala hodne silne spinit tak sem byla u dr rekl ze miminko je zatim v poradku a ze se mi odlucuje placenta a urcite je to tim ze sme ored tydnem snizily davku amelgenu a kdyz sem se ho ptala jestli ho mam zas zvysit rekl ze je mu to jedno to jako nechaapu moje doktorka tam bude az v pondeli tak za ni hned zajdu
@svobodka86 ja byla u dr 5 tydnu od vkladu a srdicko uz bilo ale dneska rano sem zacala hodne silne spinit tak sem byla u dr rekl ze miminko je zatim v poradku a ze se mi odlucuje placenta a urcite je to tim ze sme ored tydnem snizily davku amelgenu a kdyz sem se ho ptala jestli ho mam zas zvysit rekl ze je mu to jedno to jako nechaapu moje doktorka tam bude az v pondeli tak za ni hned zajdu
@laurinka0102 bože jak může říct že to je jedno :( já už to mám zasebou. V úterý 18.den od ket 3490 hcg a teď 21 den 9251 cgh..ale vidět pouze gestacni váček...měla bych být podle MS asi 5+5 ale podle velikosti a i ket sem 5+1...jdu za týden ve ČT. Už sem polosilena!ona mě ujistila že tohle by tam chtěla v tomto týdnu vidět takže nemám házet flintu do žita ale určitě se ještě neradovat, může se cokoli stát ale toto je prý úplně v pořádku. Tak snad ..ale stejně sem vyplasena

@laurinka0102 děkuji moc. Zrovna zítra jdu na krev a utz. 3 týdny od KET...v úterý mi dělali krev a 18.den po ket buď hcg 3000 nebo 3500(v té euforii sem to nějak vytlacila)..špinění červené je stále...někdy skoro vůbec ale občas tam je. Dneska sem dělala poslední test a to je ten dole,nepopsany