Digitální test negativní, no jsou vidět i týdny
Ahoj holky. Potřebuju poradit zkusila jsem pregnancy test od intimed tam byla skoro neviditelná čárka,tak jsem si to chtěla potvrdit testem digitálním od clearblue a tam mi vyšlo tohle. Přikládám foto. Co si o tom myslíte?

Podle mě je to vadný test, prostě špatný kus
Me taky prijde jak vadny.
Vadny kus, to nastve pri ty cene 👎
No právě to naštve 😂hledala jsem to všude možně na netu a nikde jsem takový neviděla asi jsem divná 😂
Vadný kus, je dobře, že máš fotku, jdi to reklamovat.
@saidy dobře děkuji zkusím jiný 😉
chybný test, kup nový 🙂
mimochodem, za ty peníze bych byla docela naštvaná, že nefunguje jak má

@veeeraf to teda jsem 😡 hlavně když si miminko moc přeju 😊
@klarinka999 zkusila bych reklamaci, dají ti novej 🙂
@veeeraf to už asi nebude možné když po půl hodině mizeli i ty týdny a pak jsem ho rozebrala😉ale určitě jim ukážu alespoň fotku tak uvidíme...Ale děkuji za komentáře holky
@klarinka999 Neměla jsi ho rozebírat, stejně tam nic nevykoukáš. Škoda dvou stovek..
@luj89 To máš pravdu, škoda no našla jsem to na netu a zkusila😊no uvidíme počkám co mi řekne doktorka v pátek radši si počkám než se stresovat testem😉jestli to vydržím 😀😀😀 víte dělám fyzicky náročnou práci tak jsem to chtěla vědět co nejdřív.
@klarinka999 Udělala bych si normální klasický test - třeba mamatest a nezkoumala staré testy.Fotky zkreslují a navíc ty testy blednou.
@luj89 máš pravdu děkuji 😉
@klarinka999 Podle mě se jedná o vadný test....
Mě se třeba u prvního stalo že jsem si udělala test ( tu tyčinky co ukazuje - nebo +) čekala jsem jak blb asi 10 min. A bylo tam mínus, ale bsla jsem si na 100% jistá ue těhotná jsem. Zkontrolovala jsem ho ještě asi za hodinu a výsledek stejný tak jsem si řekla ze to asi tak teda bude a vyrazila jsem si s kamarádama ven a test jsem neresila a nechala lezet. Ráno když jsem šla na záchod tak jsem náhodně kukly na test a tam + tak jsem letěla do lékárny pro nový ale to uz jsem koupila jen ty papírky mamatest a byly na obou // a teď tu mám 4,5 roku staryho syna 😁
No právě, třeba u prvního Mimi mi jsem si dělala jen dva testy, první negativní a týden na to pozitivní a byla jsem už v 7 týdnu. Jen mě zajímá proč mi radí skusit test s nižší citlivostí, možná hloupá otázka no když ten silnější je slába čárka nebo vadný test tak v začátcích těhotenství ten slabší už neukáže vůbec nic nebo se pletu?
@klarinka999 čím nižší tim lepší 🙂
@klarinka999 Je to spíš s vyšší citlivostí, ale s nižším číslem 😉. Test s citlivostí 10 ukáže těhotenství dříve než ten s citlivostí 20. Zachycuje hladinu hormonu hCG v moči, která se na začátku každý den dost mění.
Děkuji vyzkouším 😉
Tak holky psala jsem mailem přímo firmě která to vyrábí a napsali mi že výsledky jsou negativní😔 a test vadný a že mi pošlou jako náhradu novej.😉
@klarinka999 to bych od nich necekala 🙂
To já taky ne... Takže budu testovat znova😂i když tam asi nic nebude😥nebo si ho nechám na později 😉
@klarinka999 uvidis no 🙂
Tak pan mi teď volal že ho přiveze večer osobně až pojede z práce domů...To Teda koukam.. Doufám že nebude nějakej uchylak 😂😂😂to jsou služby teda, takže holky až se vám něco stane s testemtak víte už co dělat 😉
@klarinka999 masakr 😀

@klarinka999 mínus je negativní, ne? Jinak jsem takový výsledek ještě nikdy neviděla. Ale má citlivost myslím 25, asi bych si koupila nějaký s citlivostí 10.