Divná menstruace a šílený PMS. (Ne)těhotenství?

chocolatelady
30. led 2024

Zdravím,
zkouším sem psát, protože potřebuju uklidnit, že jenom zbytečně šílím.
S přítelem se snažíme o miminko asi 3/4 roku a nic. Párkrát jsem měla "ten divný pocit," test byl ale vždycky negativní. Kontrolovala jsem i ovulaci podle testu, sice čárky byly slabší, ale byly tam a sílily a pak po ovu mizely. Byla jsem i na gyndě, kde mi doktorka řekla, že mám cca 6cm sliznici (byla jsem tam tehdy den před MS).

Celý život jsem trpěla jak zvíře první 2-3 dny MS (bolest, závratě, zvracení apod.), ale za to jsem nikdy neměla PMS. Poslední 3/4 roku co se snažíme tak mi postupně sílí PMS a mám slabší MS. Mám cyklus 25-26 dní pravidelný celou dobu, MS se mi zkrátila ze 6 dní na 4-5, ale vždy jsem normálně krvácela. Rozjelo se mi PMS, začala jsem snad "cítit" kdy proběhla ovulace, protože potom začíná moje PMS. Při PMS mě bolí podbřišek, doslova říkám, že dokážu perfektně vyjmenovat na sobě anatomii, kde co mám, ale ne každý den, ale třeba 1-2x za den to "zabolí." Postupně mě začnou bolet prsa, jsem unavená (nikdy jsem nebývala) a pak 1-2 dny před MS už jsem v podstatě na práškách proti bolesti a když to přijde, tak ten první den je očistec a krvácím a pak jako když utne. O mé absolutní nulové chuti na sex ani psát snad nemá smysl..

Teď mám 3 den MS a je neobvykle slabá (používám kalíšek a vylejvám toho nějak "málo"), krom prvního dne, kdy se vše zdálo v normálu. Opětně mám ten divný pocit, ale protože už mě tolikrát zklamal, nechci se na to zaměřovat. Bolela mě prsa před MS, ale asi tak stejně jako poslední 2 měsíce. Byla jsem si tentokrát opravdu jistá, že to vyjde, protože sex jsme měli v té správné době (alespoň jak jsem to tak odhadla).

Prosím o radu.. co mám dělat...

lilian2111
30. led 2024

Mě zarazilo… 6cm sliznici? Nemělo to být 6mm?

reeeza
30. led 2024

Hele a není to ve velké míře dílem autosugesce?

Já od té doby co se snažíme, tak se taky pozoruji daleko víc..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru