Druhé měsíčky při kojení se nedostavily
Holky, na konci unora jsem rodila. Stale plne kojim. Mesicky jsem dostala poprve v polovine cervence, sice jen 3-4dny. Do teto doby se mesicky nedostavily. Tehu test jsem si delala, negativni. Je toto normalni? Nebo si mam radeji test udelat jeste pozdeji? Dekuji za info. 😊
já to dostala až po odstavení malýho, což bylo 27 měsíců po porodu, takže žádný stres 😉
Ale ja uz jsem prave menzes po porodu dostala, 5 mesicu po porodu (minuly mesic). Ale tento srpnovy mesic zase nic...
Je to normální 😉 zrovna teď jsem měla pauzu 3 měsíce, už jsem z toho rostla, protože hormony na houpačce, několikrát návaly PMS, kdy jsem byla.přioravena a nic z toho, před tím proběhla už několikrát, víceméně v termínu. Při kojení si to fakt dělá, co chce, je to víc normální, než kdyby to šlapalo jak hodinky. Usazuje se to ještě několik měsíců po odstavu. Ale testy klidně dělej, pokud máš potřebu. Já osobně jsem nikdy netestovala tak jako při kojení 😂
Ja plně kojim poprvé jsem je dostala po 7 měsících a to jen jeden den pořád plně kojim a též ke mám co 2 měsíce jen 2 dny malá bude mít rok.
A já už jsem si začala říkat, že bych měla začít řešit to, že jsem to ještě nedostala - a rodila jsem v květnu. Tak koukám, že mohu zachovat klid 😀
Myslim ze se to upraví jak člověk přestane kojit jak se ustálí hormony🙂

@kaczuska to je normalni ze ty prvni mesicky po porodu nebudou chodit jako hodinky. Chce to cas aby se to ustalilo...🙂