icon

Po vysazení HA se nedostavila menstruace, test negativní

martjanouskova
16. říj 2016

Před měsícem jsem vysadila antikoncepci, teď v pátek jsem měla dostat menstruaci a ještě se nedostavila, těhotenský test jsem si dělala v pátek a byl negativní, myslíte, že je to na test ještě brzo nebo se menstruace jenom spozdila kvůli vynechání prášků? Děkuji

kacca11
•
16. říj 2016

@martjanouskova mozne je vsechno. Po vysazeni muze mit MS zpozdeni, tak tomu dej cas a test opakuj az casem.

martjanouskova
autor
•
16. říj 2016

@kacca11 Čas tomu dám, nemám na co spěchat 🙂 Minulý týden mě strašně píchalo v podbříšku, tento týden už vůbec, nevíte čím to mohlo být?

astyna
•
16. říj 2016

@martjanouskova

můžou ti praskat cysty, pokud jsi brala déle antikoncepce. Nebo jsi teprve ovulovala...Vlastně ani nevíš, zda máš zpoždění, protože jsi ještě řádnou menstruaci neměla.

martjanouskova
autor
•
16. říj 2016

@astyna Menstruaci jsem měla akorát po vysazení prášků, jinak ne.. Tak že si myslím, že je to akorát spožděné, uvidí se další dny 🙂

astyna
•
16. říj 2016

@martjanouskova

Při braní HA není menstruace, protože nenastává ovulace. To je jen propad hormonů. Skutečná příjde až po vysazení a tam pak můžeš počítat, jak to budeš mít pravidelně. Mě se třeba dostavila až za 60 dní po prvním vysazení, pak už se to stávalo pravidelnější.

martjanouskova
autor
•
16. říj 2016

@astyna Aha a po jak dlouhé době jste otěhotněla, jestli se můžu zeptat? 🙂

astyna
•
16. říj 2016

Po 3 měsících 🙂

martjanouskova
autor
•