icon

Druhé měsíčky při kojení se nedostavily

kaczuska
21. srp 2017

Holky, na konci unora jsem rodila. Stale plne kojim. Mesicky jsem dostala poprve v polovine cervence, sice jen 3-4dny. Do teto doby se mesicky nedostavily. Tehu test jsem si delala, negativni. Je toto normalni? Nebo si mam radeji test udelat jeste pozdeji? Dekuji za info. 😊

makky1310
21. srp 2017

@kaczuska to je normalni ze ty prvni mesicky po porodu nebudou chodit jako hodinky. Chce to cas aby se to ustalilo...🙂

barchen
21. srp 2017

@kaczuska
Já dostala menstruaci až 10 měsíců od porodu při kojení. A od té doby jí mám znova pravidelnou jako švýcarské hodinky, stejně jako před otěhotněním. Je to individuální. Ale pokud máte nechráněný styk, tak bych si ty testy průběžně asi dělala 🙂

wivisek
21. srp 2017

já to dostala až po odstavení malýho, což bylo 27 měsíců po porodu, takže žádný stres 😉

kaczuska
autor
21. srp 2017

Ale ja uz jsem prave menzes po porodu dostala, 5 mesicu po porodu (minuly mesic). Ale tento srpnovy mesic zase nic...

wivisek
21. srp 2017

@kaczuska pokud stále kojíš není to nic nenormálního, hormonům prostě chvíli trvá než se srovnají 😉

makky1310
21. srp 2017

@wivisek 27 mesicu!!! Mala zavist😉

kosi_cek
21. srp 2017

Je to normální 😉 zrovna teď jsem měla pauzu 3 měsíce, už jsem z toho rostla, protože hormony na houpačce, několikrát návaly PMS, kdy jsem byla.přioravena a nic z toho, před tím proběhla už několikrát, víceméně v termínu. Při kojení si to fakt dělá, co chce, je to víc normální, než kdyby to šlapalo jak hodinky. Usazuje se to ještě několik měsíců po odstavu. Ale testy klidně dělej, pokud máš potřebu. Já osobně jsem nikdy netestovala tak jako při kojení 😂

altice
21. srp 2017

Ja plně kojim poprvé jsem je dostala po 7 měsících a to jen jeden den pořád plně kojim a též ke mám co 2 měsíce jen 2 dny malá bude mít rok.

antakka
21. srp 2017

A já už jsem si začala říkat, že bych měla začít řešit to, že jsem to ještě nedostala - a rodila jsem v květnu. Tak koukám, že mohu zachovat klid 😀

altice
21. srp 2017

Myslim ze se to upraví jak člověk přestane kojit jak se ustálí hormony🙂

wivisek
22. srp 2017

@makky1310 myslím, že to pro mě taková menší kompenzace za to příšerný těhotenství a ještě příšernější porod a komplikace 😂,