Druhé těhotenství. Jak co nejrychleji potvrdit?
Ahoj holky 👋🏼
Mám doma 18-ti měsíční holčičku a už jsme se s mužem bavili o dalším miminku. Menstruaci mám pořád hodně nepravidelně, protože jsem teprve nedávno přestala kojit. Před deseti dny jsem měla pozitivní ovulační test a možná si to jenom vsugerovávám, ale prostě mám “pocit”, že jsem zase těhotná. Bolí mě v kříži, píchá v podbřišku, obecně cítím takový tlak, břicho mám nafouklý… Vím, že testy se mají dělat až po vynechání, ale já mám cyklus opravdu rozhozený a samozřejmě na to musím pořád myslet 🫣 Zajímalo by mě, jak to máte s druhým těhotenstvím vy? Kdy se začalo projevovat, poznali jste to z příznaků? Jak co nejdříve těhotenství potvrdit? Chápu, že musím být trpělivá a počkat, ale trpělivost není moje parketa 😅
Já bych udělala test 2 týdny od ovulace. Kdyby byl negativní, tak za týden.
Příznaky mohou být i jen k PMS. Zvlášť když se tělo dává do kupy.
@bramburkaaa ahojky , já při druhém těhotenství začala hodně zvracet a přestala mě vonět manželova kolínská ,dokonce se mi z ní dělalo na zvracení ,sám manžel přišel s tím ať si udělám těhotensky test,já si totiž myslela,že mám nějakou střevní virózu .
Já to u obou těhotenství poznala už před pozitivním TT, vždy mi přestalo chutnat kafe 🙂
No tak pokud jsi mela ovulaci pred 10 dny a povedlo se, tak zkus mamatest, na tom by se uz neco objevilo. Ja zjistila vzdy tehotenstvi “ve snu” kdy se mi miminko ukazalo, zdalo se mi, ze jsem tehotna …. Trikrat….
10DPO už by test mohl ukázat.. já jsem obě těhotenství věděla před testem, regulérně jsem zvracela, smrdělo mi jídlo a hrozně mě bolela prsa, u druhého dítka už jsem testovala skoro na jistotu
@bramburkaaa vůbec to nepoznám. Moje těhotenství probíhají jako kdybych těhotná nebyla a nevidět rostoucí břicho ,tak ani o tom nevím 😂 jen blbý, že mě roste břicho až někdy po 6 měsíci 😂
Tak holky děkuji za rady a zkušenosti 😊 na jednom mama testu jsem měla ducha, potom mi nikde žádný duch nevyšel. Dnes jsem začala mít hnědý výtok. Krev žádná… Měl někdo z vás něco podobného?
@bramburkaaa to může být hnízdění. Počkej pár dní, a uvidíš. 3-4 dny a další test ti ukáže.

@bramburkaaa když by vaše příznaky byli od tehotenstvi tak bych si udělala test ten už by byl pozitivni jste cca 10 dní od ovulace záleží kdy proběhla může to bejt cokoliv udělala bych test