icon

Duch, a pak negativní test. Setkala jste se s tím některá?

mgnj
24. dub 2021

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jestli jste se některá setkala s tím, že na mamatestu 10 viditelný duch 3 dny před MS dělaný clearblue digitální negativní. MS mám dá se říci na hodinu pravidelnou. Dnes 14dpo a test negativní a MS nikde. Je pravda, že 1 den zpoždění, ale nikdy se mi to nestalo.

ema90
24. dub 2021

@mgnj Furt to stejny dokola. Biochemicke. Odejde to spolu s ms.

hermij
24. dub 2021

Ani to nemusí být biochemické. Pokud je test s duchem, tak je výsledek negativní. Tečka.

pupik26
24. dub 2021

Ka sem to teď tak mnela 4mesice po sobe

ema90
24. dub 2021

@pupik26 Ctyri mesice po sobe? To uz doufam nejak resite.

klokanka31
24. dub 2021

@mgnj Biochemické, taky jsem měla 🙁 ale hned další měsíc se zadařilo, tak to zkuste taky 😉

ruzova_pastelka
24. dub 2021

Biochemické jen v případě, že to byl opravdu hodně silný duch (a doopravdy lze určit pouze krevním testem, těhotenské testy jsou v tomto případě nespolehlivé). Jinak jde o běžné zvýšení hcg před příchodem MS anebo vadný či vadně provedený test.

@ema90 Já to tak měla při většině testů před MS. Je to normální a poměrně časté. Jak bys to chtěla řešit?

pupik26
25. dub 2021

@ema90 ano řešíme

leeeeeena
Autor odpověď smazal
mgnj
autor
30. dub 2021

@leeeeeena já to na konec dostala, ale místo 7 dnů jen 5 a méně než obvykle.

leeeeeena
30. dub 2021

@mgnj mě test silil a den dva na to zeslabnul. Prý biochemické 😞 další den v 6 ráno me vzbudila šílená bolest v kříži a podbřišku....šla ze mě velice tmavá krev :( plně doufám, že se brzy dočkáme..
Už rok čekáme na // a když ,tak se stane tohle :(

lucbednar
4. kvě 2021

Ano, měla jsem to tak minulý měsíc... 11DPO duch na Mamatestu v limitu, ale Clear Blue negativní... Druhý den už Mamatest slabsi, 13 a 14 DPO čisto, 15 DPO přišla MS s jednodenním zpožděním...