Duch. Co myslíte?
Zdravím dámy, mám otazecku vidíte tam někdo ducha nebo už to je vykoukané? snažíme se už 3 roky tak moc bych si přála aby to nebyl duch ☹️

Děkuji já jen jestli to není vykoukané, prsa mě bolí a táhnou a občas mám i píchání v podbrisku, ale leda cos zvládne udělat hlava 👩
vidim 🙂 gratuluji
Taky něco Málo vidim. Za dva dny znovu a uvidí se 🙂
Děkuju moc, jste hodnee ale stále tomu nemůžu uvěřit ještě radši počkám 🙂
Pozitivní test to není, ale nějaký náznak tam je. Držím palce, ať sílí 🙂
Taký tam neco vidím. Tak ať hezky sílí 🙂Držím ✊🍀
taky vidím dušíka, vypadá to nadějně 🙂
@blondynkaaaa taky vidím,ale mylim ze to chce ještě počkat..Kdy máš mít MS?
U mě je to trošku složitější. Snažíme se už přes 3 roky z přítelem beru normálně v cyklu duphaston teď sem brala od 2-6 dne cyklu clostilbegyt . Menstruací jsem měla 26-30.1, ale ani ne menstruací jen špinění a to ne celý den jen třeba jednou za den.. Tudis spíš bez MS. Takže jsem teď 6 dní po MS, ale zvracela jsem po jídle není mi pořád dobře jsem unavená prsa mě bolí a mám křeče v břiše, proto sem si dělala Tt.
Duch tam je, ale ta MS/spineni moc neodpovida, to spis v te dobe odpovida, kdyby to bylo ovulacni spineni (tenhle duch muze byt cca 9dpo).
Uvidime no buď a nebo 🙂, právě jsem někde četla že už ne jedné mamince se ukazal pozitivní Tt ať třeba 14 dní po zmeskane MS
Tak další test úplně bílý .. Jedeme od začátku ☹️
@blondynkaaaa má se testovat ráno😉 tak bych zkusila třeba v sobotu nebo v neděli ráno znovu 🙂
Otázkou je jestli to má vůbec cenu.. :(

Dobrý večer..minidušík tam je...za dva dny udělejte znovu testík a uvidíte