Duch. Co myslíte?
Ahoj holky, nedostala jsem menstruaci již 14 dní. Podle počtu poslední MS jsem 5t4d... Je to duch? Udělala jsem si pak další test za 3 dny a několikrát mi nevybehl a pak 2x že nejsem těhotná.... Co myslíte? K doktorovi jsem objednaná a tam jdu za 14 dní...

@adrianamarie Na 6.týden je to dle mme slabé. Uvidíš, co ti řekne doktor, ale mám trošku obavy, že to nedopadlo - respektivě mohla jsi být těhotná, ale neudrželo se to. Nebo byla ovulace mnohem déle - nehlídáš ji? Já bych buďto domluvila s mudr odběry nebo si zašla jako samoplátce.
No my hlavně prcka neplánovali, mámě před svatbou... Ve skutečnosti můžu být úplně v jiném týdnu... Zaskočilo mě právě že přes 10 dnů nemám MS, to se mi vůbec nestává. Test jsem dělala odpoledne po práci a fotila až pozdě večer. Takže je to už vybledlejší, ale čárka výraznější duch tam byl. I partner to tam viděl
@martulka88 Začátek 5T podle poslední MS - to není 100%... Ve skutečnosti mohu být v jiném T (pokud jsem)... My hlavně prcka neplánovali, máme před svatbou... Zaskočilo mě právě že přes 10 dnů nemám MS, to se mi nestává. Test jsem dělala odpoledne po práci a fotila až pozdě večer. Takže je to už vybledlejší, ale čárka výtaznější duch tam byl. I partner to tam viděl
Udělala bych test z ranní moči, klidně hned zítra, a určitě se dozvíš víc 🙂
@mikejla93 O trošičku lepší fotka. No budu muset počkat ještě nějaký ten den 🙂
@adrianamarie Jako on tam ten duch je a vidím ho i na první fotce, to značí že nějaké hcg v tvém těle očividně je, ale teď je otázka, zda je to prosperujícíc těhotenství (a test bude sílit) nebo naopak třeba biochemické a test bude slábnout. Proto to nové testování 🙂 nebo si skoč na krev a pak znovu po víkendu, a taky budeš vědět víc...
@mikejla93 Uvidim, 2 testy mi nevyjely vůbec - ani jedna čárka a další mi vyšel negativní. Dám tomu čas. A jak říkáš, může to také být biochemické a MS se dostaví.
Děkuji holky
@adrianamarie řekla bych ,že je to pozitivní
@katherine177 Taky se mi zdá 🙂 Akorát je divné že u 2 tesů mi nevyjela ani jedna z čárek a další mi vyšel negativní 🙂 Uvidíme. Každopádně je to šok když je to neplánované 😀
@adrianamarie takovou čárku sem měla týden v kuse a pak už se mi čárka neobjevila. Clearblue poprvé vyšel 1-2 a podruhé - .. měla sem biochemické těhotenství, čárka by prý měla sílit každé dva dny 🤷🏼♀️
@teress1215 A po kolika dnech jsi dostala MS?
@adrianamarie mela sem 5 dni zpoždění ale měla sem nasazeny utrogestan kvůli předchozímu ZT v 9týdnu ale začala sem krvacet i přes něj 😊 teď sme se na 100% trefili do ovulace tak sem zvědavá 😁🙏🏻 Kezby mi to už vyšlo po dvou potratech 😬
@teress1215 Jej... Věřím že určitě ano!!!😍 Já mám za sebou 1. Dnes ráno jsem začala lehounce krvácet - po těch 14 dnech, tak uvidíme.
@adrianamarie no 8dpo vyšel dušík tak uvidíme jestli bude sílit nebo ne 🙏🏻
Achjo, to mě mrzi. Testy negativní ? 😏
@teress1215 Já věřím že ano 🙂! No jeden pozitivní a jeden negativní, pak mi 2 nevyšly vůbec - ani jedna čárka. Tak jsem to nechala přes víkend být, že zkusím dnes a ráno jsem začala špinit. Tak z toho nejspíš nic nebude 🙂 V týdnu jdu k doktorovi na kontrolu
@adrianamarie tak uvidíš jestli se rozjede nebo ne 😊

Zkus jiný, nový test. Tohle mi přijde jako negativní. Resp si myslím, že v šestém týdnu by na testu byla dálnice.