icon

Duch na těhotenském testu. Mám jít na gynekologii?

domisulek
3. črc 2025

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Máme měsíc po svatbě a zatím neřešíme, zda budu nebo nebudu těhotná, necháváme tomu volnost. Mám 8 dní zpoždění, což se mi často nestává, spíš to bývá kvůli stresu. Dneska jsem si udělala jeden těhotenský test jedné značky, který byl negativní, a pak další dva testy jiné značky, kde se mi objevil tzv. duch (nebo alespoň mi to tak přišlo). Nakonec jsem ještě byla v lékárně pro třetí test, který však byl opět negativní. Mám potvrzený syndrom polycystických vaječníků (PCOS) a lékař mi řekl, že otěhotnění nebude pravděpodobně jednoduché, takže bych byla překvapená, kdyby to tentokrát vyšlo.

Duch se objevil prakticky hned. Myslíte, že bych měla raději zajít na gynekologii?
Máme letět za měsíc na dovolenou, tak bych to asi měla začít řešit.

Děkuji za vaše rady.
Dominika

Duch na těhotenském testu. Mám jít na gynekologii?
lencaa11
3. črc 2025

@domisulek já bych šla zítra na krev jelikož ty mamatesty tohle dělají často a kdyby bylo HCG v moči tak ukáže každý test

jaja01k
3. črc 2025

@domisulek Já bych ještě počkala a zkusila test zase za pár dní.

domisulek
autor
Autor odpověď smazal
domisulek
autor
Autor odpověď smazal
domisulek
autor
3. črc 2025
@jaja01k

@domisulek Já bych ještě počkala a zkusila test zase za pár dní.

@jaja01k děkuji, ještě počkám a udělám třeba sobotu nebo neděli 🙏🏼😊

domisulek
autor
3. črc 2025
@lencaa11

@domisulek já bych šla zítra na krev jelikož ty mamatesty tohle dělají často a kdyby bylo HCG v moči tak ukáže každý test

@lencaa11 děkuji za odpověď.
Zkusim udělat sobotu nebo neděli a popřípadě zajdu v pondělí. 🙏🏼😊

hennrietta
3. črc 2025

Když jsem tomu dávala volný průběh a měla nepravidelnou menstruaci, tak když jsem měla negativní test v den vynechané menstruace a nedostavila se do týdne, tak jsem za ten ten udělala další test a podle něj jsem se řídila. Nikdy jsem neměla falešně pozitivní test.

klpoiu
3. črc 2025

Na žádnou krev nechod. To je zbytecna ztráta penez i casu. Je to velmi jednoduche, pockej dva dny. Za dva dny udelej rano test. Pokud jde o ducha tak za dva dny bude vyraznejsi ,nebo nebude zadny a ty to dostanes. A u PCOS jsem uz tolikrat slysela, jak doktori tvrdi ze prirozene ani ranu ....a jiz tolik zen přirozeně otěhotnělo. Drzim palecky.

domisulek
autor
3. črc 2025
@klpoiu

Na žádnou krev nechod. To je zbytecna ztráta penez i casu. Je to velmi jednoduche, pockej dva dny. Za dva dny udelej rano test. Pokud jde o ducha tak za dva dny bude vyraznejsi ,nebo nebude zadny a ty to dostanes. A u PCOS jsem uz tolikrat slysela, jak doktori tvrdi ze prirozene ani ranu ....a jiz tolik zen přirozeně otěhotnělo. Drzim palecky.

@klpoiu děkuji moc.
Ja k tomu všemu přistupuji díky bohu v pohodě a nezahazuji nic, takže věřím, že to bude v pohodě a právě jsem taky slyšela vždy, že normalne otěhotněla. Jsme na vše připravené jen me to dneska tak jako zaskočilo, ze 2x duch a pak zas nic. Zkusim udělat test v sobotu nebo v neděli a uvidíme 🙏🏼😊 moc Vám děkuji.

michaela_pol
3. črc 2025
@klpoiu

Taky bych počkala pár dnů a udělala nový test. A potvrzuji co píše @klpoiu. Mám PCOS a otěhotněla jsem naprosto přirozeně a nečekaně 😂

hennrietta
3. črc 2025
@klpoiu

@klpoiu U PCOS je o náhodě zrovna se trefit do ovulace a mít kvalitní, dominantní folikul. Já měla dokonce "pozitivní" ovulační testy a přitom jsem měla anovulační cykly.
Taky má zkušenost. U prvního těhotenství v pohodě, u druhého jsme museli na IVF.

drtatko4
4. črc 2025

Ten víkend bych ještě počkala. V pondělí ráno si uděláš test a třeba budeš mít jasněji. Podle toho bych se pak zařídila 🙂