icon

Duch na těhotenském testu. Mohlo by to konečně vyjít?

19. črc 2022

Ahoj,předem se omlouvám za anonimitu.Chci se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost a jak to u vás dopadlo.Doma máme dcerku a teď už se přes rok snažíme o druhé mimčo.Nejprve kvůli kojení nepřicházela dlouho menstruace(brala jsem chvíli i HA).A pak se ms dostavila,ale dceru jsem ještě kojila.Minulý měsíc jsem ji odstavila asi týden před očekávanou ms.V den kdy jsem ji měla dostat jsem jen zašpinila a udělala si test na kterém byl duch.Cca za dva dny další a opět duch.Jenže jsem po dalších 5 dnech ms dostala a doktorka řekla,že se jednalo o biochemické těhotenství.No a teď.Včera se měla dostavit ms a na testu opět duch.Ale žádné špinění nebo tak něco.Myslíte si,že by to už mohlo klapnout?Už jsem z tojo fakt zoufalá a bojím se,že je to zase biochemické.

Duch na těhotenském testu. Mohlo by to konečně vyjít?
zlaticko22
19. črc 2022

no nejsem si úplně jistá, ale myslím, že po vynechání ms už by ta čárka měla být silnější a ne jen duch...ale můžeš mít ještě rozházený cyklus, takže se třeba očekávaná ms mohla posunout a testuješ před. V tom případě tam šance rozhodně je.. Dej tomu dva dny a pokud ms nedorazí, tak vyzkoušej další test.. budu držet palce🍀

lenkabake
19. črc 2022

Neviem ti poradiť. Mňa by zaujímalo na základe čoho ti dr povedala, že to bolo biochemické tehotenstvo? Posledné 3 mesiace mám pred menštruáciou duchov na testoch. Posledný cyklus mi duch silnel a napokon prišla aj tak ms.

vikysek0987
19. črc 2022

Pokud MS nedojde, tak určitě není a ano mohlo to klapnout, dušík je moc hezký 😉Silnější být nemusí, záleží kdy byla ovulace, mohla být později a tím pádem se i testík vybarví později....Přeji hodně štěstí 🍀

lencaa11
19. črc 2022

Mohlo to klapnout teď jde o to zda nepřijde Ms držím palce ☘️☘️

elfka21
19. črc 2022

Myslím, že je to hodně individuální. Já měla v tu dobu čárku stejnou jako kontrolní, ale četla jsem tu i případy, kdy se jim objevila až týden po vynechané ms. Držím palce. 😉

autor
20. črc 2022

@lenkabake no řekla mi,že pokud jsem měla test pozitivní tak to těhotenství bylo.Ale bohužel odešlo s ms.