Duch na těhotenském testu nebo posunutá ovulace?
Dobrý den . Zda tam vidíte ducha. 24DC nebo se jedná o posunutou ovulací? Děkuji
@katherine177 nevadí. Snaď to příště vyjde. Možná to test ukáže později. Možné je vše 🍀 věřím tomu 🙏
@dominika47 Myslím, že je na testování určitě brzy. Pokud byl 11.7. pozitivní ovu test, tak ovulka (k oplodnění) mohlo dojít 13.7., plus pak min. 10 dní - tj. pozitivní tt bych čekala nejdříve v pondělí.
@helen_h udělám test příští týden a budem čekat co se s toho vyklube. V podbřišku mě bolí pořád a hodně chodím na WC 🙆
@dominika47 ten digitální bych udělala až bude čárka na testu dřív nemá smysl je to 25 cytlovost
@dominika47 digital bych taky nechala na později,jak se píše výš, má citlivost 25 a detekuje tedy těhotenství později. Určitě zacit s papírovým, zjistit, že sílí a až později digital, aspoň by na něm bylo vidět i víc týdnů 😉
@lencaa11 udělám další test když nepřijde ms za 3 dny 🍀 snaď se něco změní
@dominika47 Pokud je to teď cca 10 DC, tak je v pohodě, že je negativní. Za 4 dny by už se něco mělo ukázat, ale asi zkuste dříve, že. Tak dejte vědět. Jak píšou holky, dokud nepřichází žádné špinění, tak rozhodně šance je!
Už netestuju. Nechám tomu volný průběh a uvidíme. Snaď ms nepřijde. Ještě dotaz něco poradíte na podporu ovulace? Děkuji
@kkacca ja v klidu jsem. Jen to čekání je dlouhý, když se člověk přes rok snaží mít dítě 🤦
@dominika47 Nechte to až na konec týdne, když ms nedorazí. Jak jsem psala, stačí testnout tak za 4dny, zatím je ještě brzy
@helen_h tak dnes mi je špatně a to docela dost. Na WC jsem spozorovala hustý bílý výtok. Takový táhly. A ms ještě nikde. Měli stě to také? Ten výtok? Testnu zítra 🍀

@katherine177 těhotenský test negativní. Menstruace by měla přijít do 4 dnů 😔