Duch na těhotenském testu nebo posunutá ovulace?
Dobrý den . Zda tam vidíte ducha. 24DC nebo se jedná o posunutou ovulací? Děkuji
@dominika47 tak to mě mrzí
@katherine177 nevadí. Snaď to příště vyjde. Možná to test ukáže později. Možné je vše 🍀 věřím tomu 🙏
@dominika47 Myslím, že je na testování určitě brzy. Pokud byl 11.7. pozitivní ovu test, tak ovulka (k oplodnění) mohlo dojít 13.7., plus pak min. 10 dní - tj. pozitivní tt bych čekala nejdříve v pondělí.
@helen_h udělám test příští týden a budem čekat co se s toho vyklube. V podbřišku mě bolí pořád a hodně chodím na WC 🙆
@helen_h myslíte že můžu skusit rovnou ten digitální test v pondělí??
@dominika47 ten digitální bych udělala až bude čárka na testu dřív nemá smysl je to 25 cytlovost
@lencaa11 dobře děkuji za informaci a snaď to bude pozitivní 🍀
@dominika47 digital bych taky nechala na později,jak se píše výš, má citlivost 25 a detekuje tedy těhotenství později. Určitě zacit s papírovým, zjistit, že sílí a až později digital, aspoň by na něm bylo vidět i víc týdnů 😉
@helen_h snaď to i tak bude . Přála bych si už být mámou 🙏🍀
@helen_h tak dnes ráno tam nic nebylo 😔
@dominika47 menstruace zatím nedorazila. 29DC .
@helen_h myslíte že tam šance je? Jsem s toho nesvá 😔
@dominika47 zatím negativní šance je pořád dokud není Ms ☘️☘️
@lencaa11 děkuji. Věřím tomu že to najdu pozitivní 🍀🙏
@lencaa11 udělám další test když nepřijde ms za 3 dny 🍀 snaď se něco změní
@dominika47 to je dobrý nápad to už by měl ukázat // ☘️☘️
@lencaa11 naděj umírá poslední 🙏🍀
@dominika47 Pokud je to teď cca 10 DC, tak je v pohodě, že je negativní. Za 4 dny by už se něco mělo ukázat, ale asi zkuste dříve, že. Tak dejte vědět. Jak píšou holky, dokud nepřichází žádné špinění, tak rozhodně šance je!
@helen_h zkouším a zatím nic 😔
@dominika47 zatím nic 😔 pořád ještě se může ukázat
@lencaa11 člověk tomu přestává věřit.
Už netestuju. Nechám tomu volný průběh a uvidíme. Snaď ms nepřijde. Ještě dotaz něco poradíte na podporu ovulace? Děkuji
@dominika47 zkuste se hodit do klidu, tenhle hon vám k ničemu nepomuze 🙂
@kkacca ja v klidu jsem. Jen to čekání je dlouhý, když se člověk přes rok snaží mít dítě 🤦
@dominika47 mam dítě z ivf, tak tusim, ale tohle je fakt zbytecny 🙂
@dominika47 Nechte to až na konec týdne, když ms nedorazí. Jak jsem psala, stačí testnout tak za 4dny, zatím je ještě brzy
@helen_h dobře. Dám vědět jak to dopadne 🍀
@helen_h tak dnes mi je špatně a to docela dost. Na WC jsem spozorovala hustý bílý výtok. Takový táhly. A ms ještě nikde. Měli stě to také? Ten výtok? Testnu zítra 🍀
@helen_h test dnes negativní 😔

@katherine177 těhotenský test negativní. Menstruace by měla přijít do 4 dnů 😔