Duch na testu, 3 dny meškání MS. Můžu být těhotná?
ahojte holky mám problém a chťela bych se informovat... 3 dny mi mešká mestruace tak jsem si udělala test a vyšel mi jedna tmavá druhá duch mužu být ťehotná???nemuže to být jen třeba,že menstuace ješťe dojde??? nemá někdo takové zkušenosti??dekuji
dekuju moc za radu 🙂 no po pravde se děsím co mi řekne doktorka,,,, no pockam uvidim,,, ale jinak mne dost bolej bradavky,,,
Na mém testu 3 dny po zpoždění byla vidět čárečka jen opravdu pokud jsi měla ještě k tomu dobrou fantazii 😀 Testovala jsem to večer. Ráno jsem zopakovala a už to bylo jasný 🙂
@pidanek101 je tam.
dékuju tak asi fantazie to nebude,,,, 😒 😒 😒
je tam 🙂 gratuluju
dékuju ale teď nevím co chci,,, :( :( :(
tak ten jasnej 🙂 gratuluju 🙂
@pidanek101 tvoje testy už nejsou duchové ale slabé čárky. Pokud bude MS zpožděná déle než týden klidně zajdi k dr.
@calistooo u tebe bych taky řekla že je tam. Tyto fialové mají málo barviva. Já na něm měla slabou čárku při skoro 2000 Hcg v krvi. Na jiném testu by byla vidět supr. 🙂
Oběma potichu gratuluji a přeji aby bylo vše v pohodě 🙂

Ahoj, může to být oboje. Já jsem měla u prvního dítěte sílícího ducha týden před dnem, kdy měla přibližně dojít ms, u druhého dítěte jsem měla ducha 3 dny před očekávaným termínem ms. Prvnímu duchovi bude v létě 6 let a druhej duch zrovna spinká a příští týden bude mít 2 měsíce 🙂
Ale jak jsem psala, může to být i příchod ms, některé ženy to tak měly. Nebo třeba těhotná jsi, ale může zárodek se zpožděnou ms odejít. Testuj co 2-3 dny a pokud bude sílit, tak šup k MUDr. 🙂 Jinak tam skoč i po týdenním meškání. Jinak asi neporadím, snažím se to brát z vl.zkušenosti ;)