Duch na testu?
Zdravím, ženy. Co myslíte, je tu nějaká šance? Testy jsou oba dnešní. Zatím jsem tam nikdy neviděla náznak, ale teď mám 2 dny zpoždění, tak dnes jsem to opět zkusila a zdá se nám tam viditelný náznak. 🙂 Ráno jdem samozřejmě pro další testy do lékárny a závěry neděláme, ať nejsme zklamaní. 🙂

Čárka je hezky vidět, šance je velká!
Teda.. já tomu nemůžu věřit, manžel taky ne. Bylo to na první pokus co jsme se rozhodli to začít zkoušet. Jsem vyjukaná. 🙂
Držím palce, ale testů jsem dělala a viděla hodně a toto je dle mého opravdu velmi nadějné 🙂 Doporučuje se testovat ob den, zítra ještě čárka nemusí být silnější než dnes, ale je mi jasné, že to jde těžko vydržet! 🙂
Přesně tak, je to napínavé. 🙂 Moc děkuji za nadějné vyhlídky. 🙂
@blackverry :Druhá čárka tam je pekne videt sice je slaba ale videt tam je zkuste si udelat test zitra rano az prijdete z lekarny nebo ten dalsi den a uvidite ale je tam naznacena
Jestli bude zítra foto dalšího testu, tak prosím o označení, jsem zvědavá 🙂
@blackverry jasna carka 🙂 gratulace 🙂
@blackverry opravdu to vypada nadejne, gratulace 🙂 Moje dcerka je take z prvniho pokusu 🙂
@blackverry tak snad to vydrzi...
Gratuluju! 🙂 Takovouhle čárku jsem měla taky - nikdy nezesílila, aby byla stejně zbarvená jako ta kontrolní, ale hcg rostlo a mám 3m holčičku 🙂
Nááádhera, je to jasnačka, velká gratulace! 🙂 ♥
gratulace...to už je jistota 🙂
Parada ted uz je tam videt ta druha carka jasne videt tak uvidite jak dopadne kontrola u doktora pak dejte kdyztak prosim vedet jak ste dopadla jestli vam to teda nebude vadit
@blackverry Je to jasná druhá čarka, tichounce gratuluji a držím pěsti 🙂 Taky jsem to takhle měla 🙂
@majuskaberuska Pokud je hcg v krvi negativní, tak nemůže být pozitivní test. Spis bych to viděla na rysku, falešnou //.

Já myslím,že tam dušík je🙂