Duch na testu a krvácení. Jedná se o zamlklé těhotenství a potrat?

terezaivi
22. lis 2019

Ahoj. Posledni MS jsem mela 21.rijna. Delku cyklu mam cca 30 az 31 dni. Zhruba pred tydnem sem mela takovy divny pocit na prave strane v podbrisku. Nevim, jak ten pocit popsat, jako kdyby mi tam v tom miste neco viselo, nebo bylo neco navic.. Nevim, takove divne skrabani, simrani..
20.listopadu jsem mela dostat MS, ale nedostavila se. Zhruba 4 dny mam pocit na zvraceni, cely den a po vsem, i po vode.
Den po ocekavane MS jsem si vecer udelala test, na jterem byl videt duch, ale jen kdyz sem test prosvitila baterkou. Dnes rano jsem ale zacala krvacet. Udelala sem si dalsi test i prez krvaceni a druha carka zesilila a je ted videt i bez prosviceni, ale stale krvacim a mam i men. Bilesti. Asi se jedna o zamlkle tehotenstvi a potrat ze

jituli84
22. lis 2019

No může to bejt biochemko. ono v tom začátku těžko říct, na ultrazvuk je brzy,na gyndě by vám daly max utrogestan. první ms mít můžete, takových případů už bylo a prcek vydržel.

jituli84
22. lis 2019

U mě v dubnu krvácení značilo i SP, ale to nemusí bejt váš případ

drakenn
22. lis 2019

Tak pokud si začala krvacet, tak to ti přišla menstruace. O zamlklem či dokonce o potratu zde nemůžeme hovořit..možná biochemickém těhotenství. Ale nebrala bych to tragicky, prostě se dostavila ms..

nikol125
22. lis 2019

Pardon ze se pridavam do diskuze.. holky stalo se mi neco podobneho a zajimalo by me jestli tehotensky test ukaze kdyby jste byly tehotne i kdyz jste to dostali nebo pockat az ms skonci? Ja mela ducha pred ms ta prisla o dva dny pozdeji a pak jsem si delala test v dobe ms a nebylo tam nic.. ted mam druhy den po ms a je mi divne a prsa me furt boli ale to by test ukazal i dobe ms ze?

pro89
24. lis 2019

Zažila jsem to samé , v den MS slabý duch a další lehounke krvácení . Po třech dnech se krvácení rozjelo , ale testy silily. Byla jsem i na odběru krve a hcg stoupalo ale hodně málo ...ale šance byla. Po týdnu od krvácení hcg začlo klesat. Držím palce ať to není vás případ ...

petula.bir
25. lis 2019

Ahoj, já taky v den ms spinila - cca 2.dny test byl silnější a pak spineni přestalo. Dnes jsem 6tt+O na kontrolu jdu až 6.12. tak jsem zvědavá.
Pokud to není jasně červená krev, ještě bych tu šanci viděla 🥰 držím pesticky 🤞🏻

hermia
4. pro 2019

Pokud chces i dobrou zpravu tak ja posledni ms 21.9. (Normalni menzes 3-4dny jen bolestivy coz ja nemivam,rikala jsem si pokud jsem byla tehotna, prisla jsem o to)
Dalsi mesic pozitivni testy a objednana k dr, mela jsem byt v dobu kontroly 8+2, udelan vaginalni ultrazvuk a rikam to je ale nejake velike! Dr vykulil oci a rika noo taky se mi zda.. premeril a ono to bylo 11+3
Takze opravdova posledni MS byla 26.8. A oplodneni bylo nekdy hodne kratce pred MS a to jsem mela v den ms negativni test. Takze je mozne byt tehotna a mit MS je to malo časté ale je to možné. (Dnes jsem 13+5)
Hodne stesti 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru