icon

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací

luciek9152
17. led 2018

Zdravim devcata muzete mi poradit
Dnes odpoledne jsem si udala testik ano odpoledne ne rano☹ mno ale ukazal se mi tam duch muze to byt znaceni tehotenstvi? Rano jsem si namerila bazalni teplotu 36,9 kterou mam uz 5 dnem...ale dnes rano kdyz jsem se sla vycurat a utrela jsem se tak na toaletnim papire byl hlen s krvy ale ne cista krev jako pri spineni ale pak uz se to neopakovalo akorat lehke spineni ale vazde malinko ani intymka neni potreba a ted vecer nic..tak se chci zeptat zdali mam spis cetak ze mrka dorazi? Viz..foto s testu

Duch na testu jeden den před očekávanou menstruací
koloslavek
2. únor 2018

@luciek9152 jop presne 🙂 možná. Ale už se mi to stalo u dvou ta první hned ale je pravda že když to došlo k té druhé tak naskočila taky 🙂

luciek9152
autor
2. únor 2018

@koloslavek tak to je ze je uz vetsi hcg...me to take udalo jak se dostala moc v prvni testovaci znaceni T tak byla carka a jak moc postupovala k te druhe kontrolni C tak se ukazala take ale to uz bylo vysoke hcg ... Jak dlouho jsi tehu? Jinak moc gratuluju 🙂

koloslavek
2. únor 2018

@luciek9152 měla bych být 7 týden 6+1.. jen se trochu obávám až půjdu k doktorce aby tam bylo vše v pořádku 🙂 .. u prvního tehu jsem měla.takovou jistotu docela a tady se nějak bojim

priefi
2. únor 2018

@koloslavek Je to tim, ze uz mas vysoke hcg 😉

koloslavek
2. únor 2018

@priefi už chci mít toho doktora za sebou 🙂 takhle si každou chvíli dělám testy jestli fakt a zároveň se stresuji

priefi
2. únor 2018

@koloslavek Jsi tehotna a mas krasne vyrazne carky, dokonce Ti uz jde videt jako prvni ta tehotenska. Vse je v poradku, neboj 😊 A kdy jdes k doktorovi?

koloslavek
2. únor 2018

@priefi právě až 12 února 🙂

luciek9152
autor
2. únor 2018

Neboj to bude v poradku 🙂 ja jsem take 7tt 6+2 o den napred 🙂 na kontrolu jdu 7 uz by melo byt i srdicko 🙂 ja chodim iz od 5tt ale ze jsem stale spinila tak me hlida a jsem doma na rizikovem :/ a jeste kort ted je chripkova epidemie tak zustat doma pry abych nikde neco nechytla :/ nebo vsechno bude v poradku uvidis 🙂

koloslavek
2. únor 2018

@luciek9152 no jsem zvědavá jestli mě nechají doma přeci mám taky o.tepchu náročnější práci a trpím na nízký tlak

luciek9152
autor
2. únor 2018

@koloslavek ja jsem prodavacka a taham veci tak i proto me nechala doma...to si myslim ze nechaj ted uz to davaj kazde pro jistotu )

koloslavek
2. únor 2018

@luciek9152 taky jsem prodavačka 🙂

priefi
2. únor 2018

@koloslavek A proc tak pozde?

koloslavek
2. únor 2018

@priefi tak mě objednala sestra

luciek9152
autor
3. únor 2018

@koloslavek ja jsem nevolala a rovnou jsem prijela 🙂

koloslavek
3. únor 2018

@luciek9152 u nás je lepší objednat se protože je tam furt narvano a je to pak na celej den 🙂

priefi
3. únor 2018

@koloslavek A rikala jsi, ze jsi tehu?

priefi
3. únor 2018

@koloslavek
@luciek9152
Tak MS uz dorazila a pekne ze startu bolava 😔

koloslavek
3. únor 2018

@priefi ne neříkala no

koloslavek
3. únor 2018

@priefi to mě mrzí :(

priefi
3. únor 2018

@koloslavek To je skoda, mozna by Ti dala drivejsi termin.

Testy uz ale nedelej, jen se stresujes a zbytecne za ne utracis. Co se tyce testu, je zbytecne si je uz delat, i kdyby se neco stalo (nestane a bude vse ok), tak test to neodhali. Kdyby doslo k zamknuti tehu, test stale bude pozitivni... bude pozitivni i kdyz by zacalo cisteni formou ms (vim o cem pisu, zazila jsem to v prosinci). Kdyz to vemes kolem a kolem, testy jsou z moci a moc je vysledek toho, co je v krvi, takze hcg v moci je zpetne.

Nevadi, priste to nekdy vyjde. Jeste neprisel ten pravy cas. Az prijde, vyjde to 😊

koloslavek
3. únor 2018

@priefi jo přijde a budu držet pěsti 🙂

priefi
3. únor 2018

@koloslavek Dekuji 😊

koloslavek
3. únor 2018

Ale jedno vám povím v té práci fakt trpím dá se to ale dělám 12 a vždy v poledne my začnou nevolnosti a je mi blbě.. a teď jedu 3 12 za sebou a jsem docela vždy vystavena .. :/

priefi
3. únor 2018

@koloslavek Pokud mas az tak narocne smeny, zavolej jeste jednou dr., rekni,.ze jsi tehu, ze Ti je spatne a ze to nezvladas v praci. Pokud Ti sestra nevyhovi s rychlejsim terminem,.zajdi k praktickemu, ten Ti taky muze vystavit nemocenskou. Potrebujes se setrit. Jelikoz jeste nemas prukazku, nevim, zda zamestnavatel prihlidne k tomu, ze jsi tehotna. Ale snad ano... kdyz tak to zkus projednat s vedoucim,.zda by to slo nejak upravit. Pokud ne,.bez na dpn

koloslavek
3. únor 2018

@priefi zaměstnanec to ví směny nejdou upravit zvlášť takhle víkend oni spíše pocitaji s tím že půjdu na nemocenskou.. jako ty tři 12 dají zabrat .. a opravdu důležité ty zákazníci jsou taky tak příjemný že to člověku přidává.. a v pokynech pro těhotné jenže prakticky nesmí nic dělat :D

luciek9152
autor
3. únor 2018

@priefi to me mrzi :-/ ale urcite se priste zadari uvidis 🙂

luciek9152
autor
3. únor 2018

@koloslavek jak pise priefi...zavolej si at te veme driv ze ti je spatne...musi ti vyhovet...uu me lekarky je to take na dyl ja jsem vstala v 7 rano a vyjela v pul 8 a byla jsem tam jako druha ...a nebo delam i.to ze jezdim hodku pred koncem vetsinou tam nikdo neni tedy u me doktroky nevim jak u tve...ale jinak ma porad narvano...ja jsem ted tedy stale vobjednana ale jinak jsem to dala takto kdyz jsem potrebovala jit 🙂

priefi
3. únor 2018

@koloslavek praktik Ti muze dat dpn 😉 kdyz je sikovny, tak to jde... je obdobi chripek, vyjde Ti vstric,.uvidis. ale na gynekologii by Te vzit prednostne meli, o to se nebojim

priefi
3. únor 2018

@luciek9152 jj, vse ma svuj cas 😊

luciek9152
autor
3. únor 2018

@priefi presne tak a pak bude hafo deti 🙂

Strana