Duch na TT a digitální negativní. Může to ukazovat na cystu?
Zdravím, chci se zeptat na testu mám pořád ducha a nesílí. Mám jeden den do MS a zkusila jsme digitální a ten mi ukázal mínus. Je mi divné že kdyby byl falešný tak mi pokaždé neukáže ducha ne? Test je Dr Max. Nebo může ukazovat cystu?. Díky
Může ukazovat biochemické a ms dorazí, nebo se naopak vybarví. U první dcery se mi ukázala čárka až několik dní po zpoždění a nijak extra silná nebyla. Nevěděla jsem tehdy ani kdy mám ovulaci, ani den oplodnění, protože jsme ten měsíc byli na dovče a celkově jsme byli nějací bezuzdní 😁 Tak bych být tebou počkala třeba na den-dva zpoždění.
@terka80 mají citlivost 25, ale třeba mě ukázal v prvním těhotenství i teď ve druhém ten s indikací týdnů 3 dny před menstruací + a naopak ty 10 papírkové nic.
Testovat před ms nemá moc smysl, opravdu může ještě dorazit/nemusí se ukázat čárka/biochemko. Já sama mám ovulaci později a slabý duch se mi ukázal až několik dní po zpoždění. A byl to tak slabej duch, že jsem radši počkala a zkusila si pak rovnou digitální. A i když ten mi vyšel pozitivní, tak klasickej test byl slabounkej. Ještě radši vyčkejte a hodně štěstí.🙂
@pe_tu_ss_ka u kazde zeny to je jine.pani mohla mit dele ovulaci.s digitalnim se ma testovat az pri spozdeni aby byl vysledek spravny
@terka80 určitě dost záleží, kdy proběhla ovulace. Jen ne vždy platí, že ty digitální s citlivosti 25, ukáží až později po papirkovych s citlivostí 10. U mě to bylo naopak 🙂
u syna jsem měla v den vynechání MS skoro bílo, byl tam nepatrný duch.
Teď jsem měla ducha už v 9DPO, pokaždé to může být jinak
@misicka03
Ahoj. Taky jsem mela na obyc ducha, ale digitální jsem použila v den očekávané MS a byl pozitivní. Zkus za dva dny a uvidíš🙂
@misicka03 já tam vidím na obouch a když jsem to dala do negativu tak tam také vidět jsou.Koupila bych jiný test třeba sluníčko nebo mamazest.dr.max má málo barviva mě 14dpo ukázal sloubou čárku a až 17dpo dálnice.
@ajinka1984 něco slabounce vidím, ale člověk se musí trochu soustředit. Každopádně hodně štěstí.🙂
Já právě nikdy neměla úplně dálnice, jsem asi divná 😄 Je mi ale šoufl, takže objednání k dr a uvidím..

@misicka03 já bych zkusila třeba za dva dny znovu testovat ✊