Duch na tt nebo je to falešné?
Dobry den, včera z ranní moci jsem měla na gs mamatest ducha ( prikladam foto ), následně přes den už žádný na jiném stejně citlivem testu nebyl. Myslíte, ze to falešné ?
Nejdříve druhá čárka zbelala a poté se na testu zabarvila..
Testovat dnes rano jsem chtěla, ale v noci jsem ve tři hodiny musela na wc. Tudíž už to bylo zředěné a test dr Max mi nic neukazal.

Navic dr max ma malo barviva tak to neukazal,tohle je slusny dusik🍀
Koupila jsem tedy na rano Livsane test, snad se test předchozí nemýlil .
@majkalenka Tak hlavně jestli má Livsane stejnou citlivost (tedy 10), jinak zatím nic neukáže.
Mě Teda máma test ukázal falešnou čárku takže za mě máma test už ne
@anetttie taky byla stejná jako u mě? Je v reálu tmavší a silná
@ivya ano, také 10kovy
@majkalenka byla silnější.. Hned jsem si dělala druhý máma test a tam ani prd.
@anetttie ty jo, tak to koukám jaký to dokáže být nespolehlivý.. já to mám zítra dostat, tak uvidím co se bude a nebo nebude dít. Přes den spím, ale prsa vůbec necítím. Poprvé před menstruaci, je to cely opravdu divny. Neřekla bych ze přijde ms ani těhotenství. Podle pocitu.
@anetttie Já už nevím, kolikrát to ještě musím psát. Těhotenské testy NEDĚLAJÍ falešné čárky. Dělají čárky - detekují hormon hCG. To, že je ženské dělají před menstruací (v rozporu s návodem) a neumí je správně vyhodnotit, protože nechápou, jak fungují, je bohužel taky fakt. Takže i pro vás v téhle diskuzi.
Těhotenský test zaznamená hladinu hormonu hCG v moči od cca 10 jednotek, což způsobí takového ducha. Moč má oproti krvi vždy zpoždění oběma směry, takže v té době už může být v krvi v případě prosperujícího těhotenství o něco vyšší hladina hormonu a nebo také nižší hladina hormonu, pokud se těhotenství nezdaří. Pokud se nezdaří, může být za 24 hodin od prvního testu s duchem už další test negativní, protože hladina hCG při takových nízkých číslech klesá rychle, do druhého dne může klesnout pod detekovatelnou hranici (třeba jen na 5 jednotek). Poškozené embryo pak záhy odchází s menstruací a kdybyste netestovaly jak šílené, vůbec byste o tom neměly ani tušení. Pokud máte "falešňáka", byly jste biochemicky těhotné, test to zaznamenal, ale těhotenství bylo špatně založené a odešlo se (zpožděnou) menstruací.
Takže ještě jednou, pokud nemáte závažné diagnózy, které by ovlivnily test (což se u některých onkologických onemocnění může stát), tak testy NEDĚLAJÍ falešné duchy. NEDĚLAJÍ.
@sudylichozrout Je to marny, je to marny, je to marny 🙈.
@sudylichozrout tady to ale nevysvětlis 🤷 já chápu,že když čekají dlouho tak to asi nutí a jsou zvědavé,ale nic si z toho do menzes stejně nevezmou. Předhazuju tady všem příbalové letáky a odpovědi mi je,že nejsou tak blbý aby neuměly udělat test 🤷🤷 no tak evidentně 🤦 upgrade tehle diskusí a testu před MS je pak to,že už byly u doktora a ten ještě nic neviděl a jestli to někdo měl taky tak,že je to divný . Jako co čekají, tělo samo skoro neví že je těhotný a oni už by chtěli vědět jestli to bude kluk nebo holka 🤦🤦
Holky, můžeme přeci diskutovat a podělit se o zkušenosti. Nejde o Váš verdikt ale o naše pocity, které řešíme i před možným těhotenstvím. Nebuďte tak zle a zapšklé)
@majkalenka Chapu, ze resite tehotenstvi a tesite se na pozitivni test. Ale vadi mi to mnozstvi nesmyslu, ktere zde opakovane zazniva.
@majkalenka s těma z Benu nemám dobrou zkušenost, hlavně ne s tím plastovým... Testovala jsem teď jak blázen od 10DPO do 18, klidně 3x denně, různými testy a nejlíp prostě ukazuje Mamatest... Je pravda, že minulý měsíc mi udělal buď 11DPO falešnaka a nebo biochemko (MS přišla s denním zpožděním)... Kolik jsi DPO? Tohle je hezká čárka, žádný duch...
@ema90
@sudylichozrout
Víte, co by mne zajímalo? Proč vy dvě pořád musíte prudit. Pročetla jsem tady docela dost diskuzi a vy dvě všude figurujete jako hotový gynekolozky, který všechno znají, všude byly a kde nebyly, tak tam pojedou. Jestli Vas tak irituji testy před MS, rozdelane plastove a nevím co všechno, tak to prostě nekomentujte... Na tom přece není nic těžkýho. Jsou tady ženský, který opakovaně potracej, jsou nešťastný, tak je nechte na pokoji a buďte rady, že vy jste "normální" a tenhle problém nemáte... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@lucbednar Veřejná diskuze, veřejná osvěta. Až si budete poudat v soukromých skupinkách a tam si budete navzájem špitat nesmysly, bude mi to šumák. Ale tohle si může přečíst kdokoliv a padají tu naprosté blbiny. Tak je jen uvádím na pravou míru.
@sudylichozrout okej, tak tu veřejnou osvětu zkuste příště podat s troškou empatie 😉
@lucbednar Provedu! 🙂
@majkalenka přeji hodně štěstí 🍀
Krásné rano dámy, zatím meskam jeden den. Testy livsane i Max úplně bílé. Prsa poprvé před ms nebolí, jak už týden před jsou bolestivé cely život.. tak čekám co z toho bude. Nejspíš ms dorazí, ale je to vážně divné.
@lucbednar také mi ukázal jen mamatest) tak čekám jestli se ms dnes dostaví. Pokud ne, zkusím mamatest znovu.
@anetttie 🦋 dekuji, snad to brzy vyjde, když ne teď 🦋
@majkalenka Mamatest by měl byt už silnější 😜
@lucbednar Jo uvidím, jestli ho stihnu udělat ) momentálně sedím u gynekologa, mám z ničeho nic zanet močového měchýře.. tak možná to zpoždění bude i tím..
Holky, tak mi chtěl vzít krev a ta bude v pondělí. Prý to na ultrazvuku vypadá na těhotenství.. ale já mu říkala, ze nejspíš ne, ze testy už byli negativni. Zanet mocaku opravdu mám.. no a je tam cysta, tak tomu nedávám šance, ale uvidím.
@majkalenka jo v to já taky doufám 🍀
@sudylichozrout nedělají?tak proč mě mama test ukázal pozitivní test a druhý mama test negativní ze stejné moči s denním zpoždění?

Zkusila bych zitra nebo pozítří z ráno udelat nový 🙂 přes den to mohlo být hodně naredene