Duch na TT týden po dobrání HA. Vidíte tam něco?
Vidíte tam něco? Musela jsem to vlozit cernobile, aby to bylo viditelne... mam tyden po dobrani HA. MS jeste nedorazila 😒 Snazime se o miminko, tak bych byla rada, kdyby to vyslo...

Ne, brala jsem poctive, brala jsem ciste gestagenni. No slysela jsem, ze k ovulaci muze dojit hned po dobrani HA, tak se ptam. Hodne holek otehotnelo po praskach hned na prvni pokus a nedostaly ani prvni MS 😒
Já ho tam taky vidím, těžko říct ale...každopádně i tohle štěstí se může stát. Udělej si test i zítra ráno a uvidíš, jestli tam bude znovu, náhoda to není 🙂
No to same mam i dneska, ale zase se tam ten duch objevil az o hodne pozdeji... :-/ Kazdopadne zitra zopakuji 😉
Já svůj těhotenský test zahodila do koše asi po pěti minutách....pak mě intuice nabudila ho z koše vylovit a duch tam byl 😀....takže oni tam ti duši jsou fakt klidně i hoooodně později, držím pěsti 🙂
@martinaska2 Taky vidím ducha, ale to muže to mít i jiný vliv, nechci nějá strašit ale i cista,atb atd muže mít příčinu ducha na testu,ale samozdřejmě i těhotenství
To je jasné, že můžeš otěhotnět hned v prvním cyklu po dobrání antikoncepce, ale neměla by si už 7 dní po vysazení pozitivní test. Buď to bude nějaké "hormonální" zblbnutí ještě z antikoncepce, anebo možné těhotenství. Možné je opravdu cokoliv. Já jsem takové duchy občas mívala před menstruací. Už jsem se těšila a den na to se dostavila menstruace. A je pravda, že jsem četla také o tom, že při cystě může být slabě pozitivní test, jak píše @sarkad2856.
Jo ještě se zeptám co je to za značku testu?? Četla jsem hodně špatné recenze na Dr. Max, že hážou slabé duchy, i když to těhotenství není.
@dezyre Dr. Max to neni, ale je to nejaky comfort, je od stejne znacky jako ovulacni testy. Ale ten samy mi o 3 dny vysel uplne ciste.
@martinaska2 tak uvidíš, každopádně držím moc pěsti, aby ti to vyšlo 😵
A taky me nejak popichava v podbrisku, tak nevim :-/
Ahoj, tak týden po dobrání HA mít pozitivní test, to se mi nezdá.. i kdyby se zadařilo, tak na testy by bylo brzo. Když jsem testovala a těhotná nebyla, měla jsem často na testech podobný čárky. Teď jsem v noci nemohla spát, tak jsem četla koníka a všemožný témata tady🙂..a že mě zbyl doma jeden test, z legrace jsem ho udělala, protože mě dělaj duchy skoro vždy (těhotná nejsem)..že to třeba porovnáme🙂. No ale ten můj je v reálu vidět dobře, bez hledání, ale na fotce skoro vůbec, i když jsem to ztmavila jako Ty🙂..ale tak..když jsem si už dala tu práci, tady je🙂...je to dr. max..dělaný v jednu v noci, foceno do pěti minut po namočení.
Ale ty už bys mohla mít za sebou pár dalších a nějaké nové info..?
@martinaska2
@salomee Děkuji moc za rady 🙂 No nakonec testy pořád negativní... Takže nic 🙂 Pořád mi nedorazila MS, tak počkám ještě další dva týdny a kdyžtak zajdu na vyvolávačku 😉
@martinaska2 Však uvidíš, právě že nic není jisto, ale ani ztraceno🙂..

já tam ducha vidím, ale je divné, že by to bylo těhotenství, když máš týden po dobrání antikoncepce .. Leda by si to braní ke konci už flákala.