Duch nebo jsem těhotná?
Chtěla bych se zeptat na váš názor, MS jsem měla dostat 2 dny zpátky a nepřišla zkusila jsem testnout a vyskočila na mě světlá druhá čárka. Myslíte že je to duch nebo jsem opravdu těhotná. Jinak je mi poslední 3 dny špatně od žaludku a týden mě děsně bolí prsa.

Myslím, že je to duch a tedy že jsi těhotná, držím palce, ať to vyjde
Pěkná slabá čárka, zkus za dva dny znovu stejným testem, ať je vidět rozdíl. 🍀🍀🍀
Super, gratulace 😉
@maxulekapcule Děkuji, jsem strašně šťastná 🤩🥰😍, jen si to ještě nějak neuvědomuji😅 až na ty nevolnosti, hlad po ránu a bolest prsou😅
To já si tak ještě moc neuvědomuju a to už jsem v půlce 🤣 ale u prvního jsem to měla stejně
Tak to jsem ráda že nejsem sama😅
Gratuluji🤩jsem ve 20 týdnů a taky si to pořád neuvědomují 😁
A prsa mě taky děsně bolela opravdu celý první trimestr 😃
@sylvka tak to doufám že mě to přejde dřív protože je to peklo😅
Gratuluji 🍀
Mě to přešlo asi v 16 TT,do ty doby to byl děs.ale už je to pryč.
@nazka děkuji 🥰
@sylvka tak snad budu mít štěstí a přestane to dříve 😬😅
Mám na vás ještě dotaz bolelo vás některou břicho? Mě teda teď bolí jako při menstruaci.😢
Jojo, skoro celé těhotenství
Jojo, je to normální a je to dobře! Zvětšuje se děloha 🙂
Děkuji za uklidnění 😍
Ženy potřebuji poradit, včera večer jsme s přítelem souložili a potom jsem měla narůžovělý výtok. Dnes odpoledne jsem byla na záchodě a najednou jsem měla na intimce špiňení. Myslíte že to bylo ještě z toho včerejška nebo to mám nějak řešit. Našla jsem si že to může být překrvenou sliznicí a čípkem. Přes den jsem intimku měla jinak naprosto čistou a teď odpoledne tohle. Jen bych chtěla vědět jestli jste se s tím některá také setkala a jak jste to řešila. Jinak na gynekologii jsem objednaná na 20.7. dříve neměla čas.
Setkala po tydnu spineniho se to rozjelo v opozdenou o tyden MS. Tak ze biochemicke
@petradt1986 Už to mám teď taky za sebou takže se budeme muset snažit dál. Snad to už teď vyjde.😢

Myslím že je to na dobré cestě