Duch nebo ryska?

@teress1215 hele naděje umírá poslední!!
@anonymni123kj123 no ještě mám doma 3 testy z biochemka kdy mi čárka slabla až nebyla žádná a asi si stejně nedám pokoj 😂 mas pravdu, naděje umírá poslední ♥️
@bublinkakocicka tak na mobilu i na bílém podkladu je vidět ale když to dám sem tak ta fotka ztrátí kvalitu 🤦🏼♀️
@teress1215 Ukaz tu fotku na bílém podkladu 😊
@anonymni123kj123 ale maj pravdu že čárka by měla sílit ale je pořád stejná, nemění se. Budu spis počítat s ms 😊
@teress1215 no ja jsem na tabletu a mozna neco malinko je ale nevim pokud uz mas zpozdeni tak zkus digi ale carka by mela silit od prvniho co jsi delala7.7 takze cekej zda prijde ms pokud so 3 tydnu ne tak bez k dr na vyvolavacku
@bublinkakocicka ještě nemám po ms, má dorazit zítra 😊 a už je to dva měsíce co sem po revizi měla biochemické tak je taky dost možné ze mi to cele rozhazelo 😞 protože po biochemku tu další ms sem měla fakt divnou. Ale sílit by měla to mas pravdu a je taky možný jestli nemám cystu ta také děla duchy prý 🤷🏼♀️
@teress1215 Tak jak ti to dopadlo?😉
@kikika87 no dnes se mi červená teta rozjela 😬 já premyslim jestli sem neměla cystu a ms mám teda pěkně nepravidelnou takže nasadim zpět gynex ten mi pomohl po revizi

@anonymni123kj123 na mobilu je vidět o dost víc 😏 ale, většina lidi nic nevidi tak si nejspíš naděje dělat nebudu