icon

Duch nebo už blbnu?

18. říj 2020

Hezké odpoledne holky,
vím, že je to furt dokola tady, ale myslím, že vidím to,co chci vidět a byla bych ráda, kdyby mě někdo vrátil do reality. Ovulace byla minulé úterý, dnes jsem 12dpo. Cyklus mám nepravidelný, ale předchozí dva jsem ms dostala 10-11dpo. Nejsem žádná lovkyně duchů, ale čekám na ms skrz hormonální stimulaci. Děkuji

Duch nebo už blbnu?Duch nebo už blbnu?
bublinkakocicka
18. říj 2020

Ahoj je to hodně z dálky vyfocene ale možná něco vidím

janina92
18. říj 2020

Bohužel nic moc nevidím, ale nejsou to úplně dobré fotky..🙂

tez83
18. říj 2020

Také bych řekla,že velká dálka a takhle nic nevidím...

veronika9595
18. říj 2020

Na lovení duchů jsou tyto mrňavé testy úplně k ničemu, alespoň u mne to tak bylo 🙂 vím ze nejde vydržet čekat, tak si skoč do lékárny pro velký test, ideálně ClearBlue 🙂 stojí okolo 115,- a rozhodne se vyplatí 🙂 budeš vědět na jisto

jjasmina
18. říj 2020

Nevidím nic

autor
19. říj 2020

Z ranní moči dnes takto 🙏

linda_22
19. říj 2020

To vypadá nadějně, gratuluju a držím palce 🙂

autor
19. říj 2020

@veronika9595 Děkuju, koupila jsem si i ten, ale nejdřív jsem zkusila ještě obyč z ranní moči, já vždy testovala z odpolední 😊

agneska7
19. říj 2020

Krásná čárka 🍀👌

priefi
19. říj 2020

Pidi duch tam je, zkus testnout za 2 dny, zda sílí. Pokud by nesílilo, může se jednat o biochemické. Každopádně jde o to, že ono to může trvat, než se objeví čárka hned z několika důvodu. K oplodnění vajíčka může dojít až 24h po ovu, cesta vajíčka může trvat déle, než je průměrná doba, než se uchytí, také muže trvat déle. A HCG se v krvi tvoří až po úspěšném "zakousnutí".

Dále doporučuji testovat ráno a testem 10, protože je citlivější než 25

priefi
19. říj 2020

Teď koukám na nový test 👏👍 držím pěsti, ať je vše ok