icon

Duch po 7 dnech po styku, a zároveň po menstruaci

allyster
11. čer 2016

Po 7 dnech od nechráněného sexu a zároveň doby menstruace,se na testu ukázal slaboulilinký duch... Je to možné? Možná mám jen bujnou fantazii a zdálo se mi to....?

andreaandrejka
11. čer 2016

Pochybuji. Spermie dokazi prezit az 3dny nez oplodni vajicko. A i kdyby,jen zahnizdeni trva az 10dni,pak vznika hormon Hcg a az pak se jedna o tehotenstvi. Mozne je samozrejme vse,ale tady si myslim,ze je sance minimalni.

bajana
11. čer 2016

Ano, zdalo. Pravdepodobne si ani nemala plodne dni.

efijil
11. čer 2016

Nooo, pakliže byste měla krátkou luteální fázi, myslím, že to reálné je. Mám cyklus 29 dní a ovulaci vždy v rozmezí 21. - 23. dne. Otěhotněla jsem takto již 2x. Vždy jsem testovala den po očekávané MS - tj. 30. den cyklu - duch byl vidět. Akorát mám dojem, že toto je spíše výjimečný případ, protože všude píší, že s krátkou LF otěhotnět je téměř nemožné.... Zkuste testnou za pár dní, to Vám prozradí více ;)

hamalovi
14. čer 2016

Uka foto

ivatko0406
14. čer 2016

Muze ti ukazat ovulaci - ja to tak mam. V dobe ovulace mi tehotensky test ukaze ducha a ani neni slabounky. Pry i v dobe ovu nekdy telo vyprodukuje stopove mnozstvi HCH hormonu a u me tomu tak je.

iveee
14. čer 2016

Mně se ukázal duch 14 dní po nechráněném styku, což bylo zhruba zhruba 4 týdny od začátku poslední MS. Asi 3 měsíce předtím jsem vysadila antikoncepci a cykly jsem měla nepravidelné asi 28 dní a 56 dní. Ale jak se říká, možné je všechno🙂 Chtělo by to foto.

astyna
17. čer 2016

Přidám mou zkušenost - sex týden před menzesem, otěhotněla jsem. Jasné čárky jsem měla v den očekávané menzes. Jako možné je všechno...kamarádka zase otěhotněla poslední den menzes... 🙂