Duch po 7 dnech po styku, a zároveň po menstruaci
Po 7 dnech od nechráněného sexu a zároveň doby menstruace,se na testu ukázal slaboulilinký duch... Je to možné? Možná mám jen bujnou fantazii a zdálo se mi to....?
Ano, zdalo. Pravdepodobne si ani nemala plodne dni.
Nooo, pakliže byste měla krátkou luteální fázi, myslím, že to reálné je. Mám cyklus 29 dní a ovulaci vždy v rozmezí 21. - 23. dne. Otěhotněla jsem takto již 2x. Vždy jsem testovala den po očekávané MS - tj. 30. den cyklu - duch byl vidět. Akorát mám dojem, že toto je spíše výjimečný případ, protože všude píší, že s krátkou LF otěhotnět je téměř nemožné.... Zkuste testnou za pár dní, to Vám prozradí více ;)
Uka foto
Muze ti ukazat ovulaci - ja to tak mam. V dobe ovulace mi tehotensky test ukaze ducha a ani neni slabounky. Pry i v dobe ovu nekdy telo vyprodukuje stopove mnozstvi HCH hormonu a u me tomu tak je.
Mně se ukázal duch 14 dní po nechráněném styku, což bylo zhruba zhruba 4 týdny od začátku poslední MS. Asi 3 měsíce předtím jsem vysadila antikoncepci a cykly jsem měla nepravidelné asi 28 dní a 56 dní. Ale jak se říká, možné je všechno🙂 Chtělo by to foto.
Přidám mou zkušenost - sex týden před menzesem, otěhotněla jsem. Jasné čárky jsem měla v den očekávané menzes. Jako možné je všechno...kamarádka zase otěhotněla poslední den menzes... 🙂

Pochybuji. Spermie dokazi prezit az 3dny nez oplodni vajicko. A i kdyby,jen zahnizdeni trva az 10dni,pak vznika hormon Hcg a az pak se jedna o tehotenstvi. Mozne je samozrejme vse,ale tady si myslim,ze je sance minimalni.