Ducha vidím, ale...
Hezký den, mám dneska 7 dní zpoždění. Na testu in time ducha vidím, ale jenom na tom starém. Ten dnešní se mi rozpil a nový teď nemám. Četla jsem tady hodně že intime dělá duchy rád. Klasický mívám mezi MS 24 dní, celkově cyklus 29dni... Poslední MS mi skončila 30.4... O miminko se úplně nesnažíme, ale kdyby se poštěstilo budeme šťastní.
Klasicky mě před MS tak 10 dní bolí prsa, teď mě bolí poslední dva dny takže už se lehce smiruji s tím že MS přijde.
Ale zajímá mě, kdy se vám ukázali pozitivní testy? Často čtu že ještě před vynecháním MS. Jiným zas do týdne. Ale může to být i později? Na krev zatím nejdu, mám z brání krve hrůzu takže pokud to není nezbytne nutné tak to ráda vynechám :D
No, me se jasna carka ukazala asi týden pred MS, ale byt na vasem miste bych si koupila novy test a pokud jste tehotna tak se vam ukaze jasna carka i kdykoliv behem dne ;)
Děkuji, zkusím nový test. Jsem z toho nešťastná. Tenhle cyklus je celý úplně jiný. Bylo mi zle, bolel podbrisek... Teď mám stále hojný výtok a to u mě není normální. Ikdyz přítel je opravdu spokojený 😂😂😂 nicméně mám trochu strach z toho kdy mě MS chytne. Beztak v nejméně vhodnou dobu. Je to takové naprd jsem zvyklá na pravidelnost... A taky samozřejmě čtu všechny možné diskuze a články ("hypochondr" hadra 😂) a nervuju z nějakého zdravotního problému. No možná i trochu doufám aby se objevili 2 čárky. Ale nechám to na osudu 🙂
Zkus si udělat mamatest, podle mě je nejspolehlivější.

Mohu napsat jen svou zkušenost. Dva dny před vynecháním MS to bylo úplně jasné, žádný duch. Ale každá jsme jiná...