Duchařina? 😂
Zdravim, tak co tomu rikate tri dny do ms

Taky vidím
Je tam krásně vidět, na druhou stranu tento test dělá moc rád falešné carky :-/ Zkusila bych ještě obyčejný papírový, třeba mamatest
@arnold1 vidím pekne 🙂
Tak snad to dopadne, jsem po revizi po sestinedeli a hned sme to zkusili, tak se uvidi
Pozor na zbytkové HCG po revizi, já měla ještě měsíc a půl po.. Odcházelo ze mě hrozně pomalu
taky bych za dva dny zkusila testnoun něčím jiným, jestli bude sílit, aby to nebylo zbytkové hcg a pak i mě tyhle plastový testy ukazovali falešný čárky ☹
Ja uz bych si test pred MS nedelala,radovala jsem se z tehotenstvi a pozitivni test odesel z menstruaci.Tim vam ale nechci kazit radost.
Jeste teda jeden dotaz, v pripade ze se mrcha nedostavi a tehu se potvrdi. 26.9. bych mela jet na brachovu svatbu, ten i s pritelkyni covid prodelali cca mesic zpet, ale jde mi o to, ze oni stejne jako 90% svatebcanu jsou z Prahy, tim nechci rict nic proti Prazakum, ale situace tam je proste na prd. Zacinam premyslet, jestli tam v pripade, ze opravdu bude tehu jestli jet, maj tam mit cca 100 lidi. Co myslite jeli byste nebo radsi ne. Manzel chodi do prace, do kramu a tak, ale takhle velkejm akcim se vyhejbame obloukem.
@arnold1 když je to bráchova svatba, šla bych třeba jen na obřad a snažila se držet dál od ostatních a třeba bych si vzala i roušku, abych co nejvíc snížila riziko nákazy. Ale co se týče těhotenství, tak já jsem posera a hodně opatrná, tak bych promyslela, jestli to nevynechat raději úplně.
@arnold1 také bych šla hodně mooozna jen na obřad. Nevím, jak jste si s bráchou blízcí a jak hodně by tě to mrzelo. Ale buď jen na obřadu, s rouškou nebo se omluvit a vůbec... Já teda osobně bych nešla vůbec 🙉 Ještě když teď vidím toho špunta přede mnou, tak bych se vzdala všeho, jen pro její ochranu..💓
Asi bych to resila,az jestli to opravdu nastane😉Ja se radeji snazim na to neupinat,le moc mi.to nejde,vcera i predevcirem jsme se ”snazili",(jak ja tohle slovo nemam rada,protoze nikdy nebylo potreba,az ted..),tak uvidime.Rada bych navazala druhou materskou,cas se mi krati
Jinak svatba je prelozena na pristi rok, jelikoz maj ze 110 hostu cca 50 v karantene
@arnold1 ahaa...to me mrzi,ja teda na revizi nastesti nemusela,ja byla uplne na zacatku,kdybych nezacala spinit,tak by me ani nenapadlo delat si test pred MS,ten byl slabe pozitivni,ja cela stastna,ale stesti vydrzelo tak dva dny,nez mi doslo,ze je neco spatne,pak do toho dovolena,no diky tomu to byla nejhorsi dovolena v zivote,porad jsem se kontrolovala a spinila vic a vic,posledni den pobytu se rozjela MS a bylo po vsem.Bolesti docela drsne,jak to to telo vypuzovalo.Tyden nejistoty,fakt neprijemne.Myslela jsem,ze se z toho budu dostavat dyl,nejen psychicky,ale i fyzicky,ale fyzicky zadne nasledky,dokonce i ta ovulace zrejme ted probiha...ale doktorka mi rikala,ze ten prvni mesic se to vetsinou po tom nikomu nepodari,ale tady jsem cetla vice pripadu,kdy ano a ty jsi toho zrejme dukazem a jeste po revizi,tak drzim palce .Moje sestra je ted take po revizi,tak se nam to seslo
@emmanessa jo jde to, mam dcerku a ta je hned taky po sestinedeli. To bylo taky po revizi, kontrola po sestinedeli, doktor ze je vse ok a ze mam ovulaci, tak sme zkusily a byla z toho holka. Ted cca po trech letech stejnej postup stejnej mesic a zatim se cervena nedostavila. Dnes budu delat test tak uvidime.. Doko nce by mel bejt podle ms i stej ej termin jako u holky, to je fakt vtipny
@arnold1 tak to mas krasnou naplast za ty revize,to je velke stesti,drzim palce.My se vcera s pritelem trochu chytli a ja asi mela zrovna ovulaci,jelikoz plodny hlen uz skoncil,den predtim asi pozitivni test...tak jsem tak zklamana a nastvana,ze jsme se nesnazili...ale den predtim jo,tak snad jeste dnes pokud to k necemu bude
@lotosek To me mrzi😒Je to fakt bezmoc v ten moment,jeste kdyz je clovek mimo domov...ja se bala,jestli nezacnu nejak moc krvacet nebo nejaky dalsi problem,jak s tim nemam zkusenost,chtela jsem odjet i driv,byla jsem fakt dost vyklepana a hledat tam nekde nemocnici,byla s nami mala,takze dalsi stres pro me.Kez by se tohle uz neopakovalo nikdy

Že by sis mohla hledat job u Lovců duchů 👻👻