Duchové a zase duchové
Ahoj,
Dnes teprve tedy 30. Dubna mám oficiálně 1. den opožděnou menstruaci. Od 26. Ráno mi porad vychází duchové na testech kteří zatím nesilí. Měl to taky tak někdo a má zdravé miminko a nebo se spíše na to nemám upínat. Menstruaci mám cca 32-35 dní, dneska je to 35. Den. A v případě biochemického mám se raději objednat na kontrolu?
Díky 🙂
@brate duch možná ryska občas na testu je není to nic naznačující že jde o tt chce to aby test sílil aby to bylo těhotenství pokud by to bylo biochemické tak test bude pozitivní a třeba za pár dní test nesili k lékaři není třeba tělo si poradí samo ( pokud by teda byli bolesti ,krvácení atd...tak k lékaři )
@anonym_557338 mám i první příznaky jako pobolíváni v podbřišku, citlivá prsa, únava, a u dcery jsem trpěla na zimnice i když jsem normálně horkokrevná a teď je mám znovu. Díky za odpověď.
@anonym_557338 mám i první příznaky jako pobolíváni v podbřišku, citlivá prsa, únava, a u dcery jsem trpěla na zimnice i když jsem normálně horkokrevná a teď je mám znovu. Díky za odpověď.
@brate kdyz by byli příznaky těhotenství tak by to byl test už pozitivni jelikož příznaky vytváří HCG v těle vaše příznaky můžou mít i jiné důvody ...

@brate duch možná ryska občas na testu je není to nic naznačující že jde o tt chce to aby test sílil aby to bylo těhotenství pokud by to bylo biochemické tak test bude pozitivní a třeba za pár dní test nesili k lékaři není třeba tělo si poradí samo ( pokud by teda byli bolesti ,krvácení atd...tak k lékaři )