icon

Duchové a zase duchové

brate
Včera ve 14:16

Ahoj,

Dnes teprve tedy 30. Dubna mám oficiálně 1. den opožděnou menstruaci. Od 26. Ráno mi porad vychází duchové na testech kteří zatím nesilí. Měl to taky tak někdo a má zdravé miminko a nebo se spíše na to nemám upínat. Menstruaci mám cca 32-35 dní, dneska je to 35. Den. A v případě biochemického mám se raději objednat na kontrolu?

Díky 🙂

anonym_557338
Včera v 15:36

@brate duch možná ryska občas na testu je není to nic naznačující že jde o tt chce to aby test sílil aby to bylo těhotenství pokud by to bylo biochemické tak test bude pozitivní a třeba za pár dní test nesili k lékaři není třeba tělo si poradí samo ( pokud by teda byli bolesti ,krvácení atd...tak k lékaři )

brate
autor
Dnes ve 04:54
@anonym_557338

@brate duch možná ryska občas na testu je není to nic naznačující že jde o tt chce to aby test sílil aby to bylo těhotenství pokud by to bylo biochemické tak test bude pozitivní a třeba za pár dní test nesili k lékaři není třeba tělo si poradí samo ( pokud by teda byli bolesti ,krvácení atd...tak k lékaři )

@anonym_557338 mám i první příznaky jako pobolíváni v podbřišku, citlivá prsa, únava, a u dcery jsem trpěla na zimnice i když jsem normálně horkokrevná a teď je mám znovu. Díky za odpověď.

anonym_557338
Dnes v 05:56
@brate

@anonym_557338 mám i první příznaky jako pobolíváni v podbřišku, citlivá prsa, únava, a u dcery jsem trpěla na zimnice i když jsem normálně horkokrevná a teď je mám znovu. Díky za odpověď.

@brate kdyz by byli příznaky těhotenství tak by to byl test už pozitivni jelikož příznaky vytváří HCG v těle vaše příznaky můžou mít i jiné důvody ...