Duchy na těhotenských testech. Je to možné?
Ahoj holky, mám dotaz. Je možné, že by Pepino test i mamatest udělal duchy? Přikládám fotku. Do ms mám ještě 3 dny, testovala jsem jen skrze píchání v podbřišku.
Zažila jsem jednou už mimoděložní, tak mám obavu. Děkuji za názor.

@pajasala gratuluji
Ahoj všechny . Jsem tu úplně nová nikdy jsem se do žádné takové diskuze nepřidala , jen vždy hledala a pročitala ale zajímá mě jestli se taky někomu stalo to co teď mě . Řekli jsme si s přítelem ,ze zkusíme už zadelavat na mimco a měli jsme 17.12 pohlavní styk ovulace měla a určitě byla 21.12. Poznám to na sobě vždy mě boli hodně jeden vaječník aj si dělám pro kontrolu ovulacni testy , takže na 99 procent v ten den proběhla . Ale k věci ,rikala jsem si ,ze to určitě nevyjde jelikoz mi přišlo až moc dlouhá doba mezi sexem a ovulaci nicméně. Od poloviny minulého týdne mě bolel celkem dost podbrisek... Myvala jsem často záněty dělohy takže jsem si myslela ,ze nejspíše zase nějaký přišel ale nedalo mi to a minuly pátek jsem si udělala test ,ten byl samozřejmě negativní jak jsem čekala .. každopádně břicho mě bolelo pořad tak jsem včera koupila další a zkusila a ejhle našla jsem ducha což mi přišlo divne protože MS mi měla přijít až 5.1. A dnes jsem zkusila opět a opět duch ale silnější . Jenže potom jsem šla na záchod a na papíře krev,jasná červená . Nechapu MS jsem měla dostat až za dva dny a test silnější než včera a to jsem vlastně namocila do té moci po které jsem se potom utrela a videla krev . Mě jen zajímá váš názor , těhotná jsem už jednou byla a třeba slabou čárku jsem měla až týden po vynechání MS takže tomu moc nerozumim . Jinak test nahoře dělaný včera odpoledne ,test dole dělaný dnes odpoledne .
@bartk pepino test mi jednou taky udělal celkem 2 krásné duchy a těhotenství to rozhodně nebylo, takže bych osobně příště sáhla po jiné značce. Tady v tomto případě, řekla bych ti, že testy vypadají hezky a je tam naděje, ale ta jasná krev spíš značí, že se těhotenství hned ukončilo (pokud ty testy nebyly falešné). Zkusila bych ještě pro sichr test za 4 dny třeba, někdo má ms i při těhotenství....
@zlaticko22 Dekuji ,já už testovat nebudu . Myslím si ,ze buď odešlo nebo falešný výsledek .

@leslieth dnes je to už jasné