Dvě čárky na testu, jsem těhotná?
Ahojky holky testik ze včerejška co myslíte jsem tehotna?

@rejni Děkuji za odpověď zkusím dnes jiný test a poslu fotku
taky myslím že jste já to měla tak po měsíci a týdnu skoro stejně co jsem byla těhu akotát test už bohužel nemám :D
Co test je jiná sílá //, pokud jsi skutečně těhotná 😉
holky za mě si myslím že jste těhu fakt jsem to měla stejně a to už jak jsem psala byla jsem přes měsíc těhu jak psala paní výš další test ukáže zas víc..
@marketmax jj ja tehotna jsem, potvrdil mi to digital.. jen ze jsem mela taky hodne slabou čárku a "ztmavla" takhle asi az po 5min
@katherinaa tak to gratuluji 🙂 😉
@evaburesova20 v červnu zamkly potrat a kyretaz tak mi ted drzte pěstičky
@katherinaa jsem 13 DPO
@evaburesova20 ja dnes 12 a sili naštěstí, hodne spinim tak se bojim 😕
no to je nááádhera 🙂 🙂 🙂 🙂
@evaburesova20 krása 😊 moc držím palečky 😊
@katherinaa nebojte, já u syna špinění měla taky. Dr. mi řekla, že je to usazováním vajíčka 🙂
@koblizek1234 ducha tam vidím to by už mohlo být ono 🙂držím palečky 🙂
@marketmax moc děkuji 🙂
@koblizek1234 není zač 🙂
@koblizek1234 To na falešňáka nevypadá, akorát s tou doktorkou bych počkala tak na 7-8 tt, až bude na ultrazvuku něco vidět, hlavně srdíčko 🙂
@tesarovani dělám v baru a taham skoro každý den těžký bečky tak chci jít raději na krev
@katherinaa co ti na to řekl gynekolog je to v pořádku
@koblizek1234 myslím že to bude miminko
@koblizek1234 To radši zajdi k doktorovi to tahání těžkých věci není dobre
@evaburesova20 ze to pry normalni a bezny neni a mam cekat, ona s tim nic neudela.. bud se plod udrzi a nebo přijde ms :/ jsem asi ve 4+0, naštěstí to slabne.. jen dneska zas ruzovy krvaceni malicky, tak fakt doufam ze to je z toho jak se tam zavrtava
Ono i při dalším těhotenství budeš třeba tahat 15 kg batole 😀 já jsem tahala až do 34tt 2 tuny týdně zboží 😀
@katherinaa uvidíš bude to dobre to jsme tedy stejne 4+0.Drzim palecky a dej vědět jak to pokračuje
@koblizek1234 gratuluji, snad se brzy dockam i ja 🙂

@evaburesova20 já myslím, že jo.. Já měla takovou 11 DPO (dávám fotku) a na druhý den na maxovi už byla čárka o hodně výraznější.. Zkusit jiný test určitě..někdy mamatest může dělat falešnáky..