Existují rozdíly mezi těhotenskými testy Mamatest a Pepino?
Zdravím, zajímá mne, ukázal se Vám někdy dřív třeba pepino test nebo jiný než mamatest?
Myslím to tak ze treba na pepinu byl duch a mamatest nic a byla jste těhotná? Já mám na ten mamatest nějak smůlu, už když jsem ho otevřela tak byl poskrabanej a jedna čárka.. Tak nevím jestli má cenu jít pro jinou značku..
Ukážte rozdíly, díky
Pepino test bych si taky už nekupovala, vždy mám slabý čárky a jsou fakt jakože slabě růžové k uvěření že se asi povedlo a ono hovnajs, nejlepší kupovat Zn.livsane nebo Dr max. Ten ukáže to co má
Mam nejlepsi zkusenost s dr. Max… ukazal mi duchy i 6dni pred ms 🙂 za me je jeden z nejlepsich 🙂
Měla jsem doktor max,který mi ukázal negativní a pak Papino a tam byl duch...no a dnes mi skoro dvouleťák běhá po domě 😅.Ale doporučuji koupit digitální,ten jsem si koupila po Pepinu a ukázal mi to jasně😊
Mám zkušenost s Dr. Max v minulém těhotenství a s Mammatest v nynějším. Vždy ukázaly 2 čárky a těhotná jsem byla. Když jsem nebyla, byly negativní... ale nikdy jsem teda tzv. nelovila duchy.
Dr max i livsane jsou v pohode, neukazuji duchy. Jen maji taky ruzne verze s ruznou citlivosti, brala jsem si vzdycky obyc co se vkladaji do nadobky s citlivosti 10

Pepino hrůza já bych řekla že z Benu nebo Rosmannu jsou ok + Action