Falešně pozitivní Mamatest 10-Clostilbegyt. Může to být těhu?
Zdravím, jsem tu nová a převážně jsem se zaregistrovala kvůli tomu, abych mohla založit tuto diskuzi a dozvědět se vaše názory.
Po zjištění několika závazných problému v gynekologicke oblasti mi bylo řečeno, že by bylo nejlepší se začít pokoušet o dítě. O miminko se snažíme 7 měsíců a tento cyklus jsem poprvé brala clostilbegyt 1-0-0 poté pichnuta 18. Den cyklu injekce agulutin na zvýšení sliznice
Nyní jsem 1 den do ms, dělala jswm si 3 mamatesty 10 a na všech vyšel duch, 2 11 dpo a 1 dnes- 13dpo
Myslíte ze je to tehu nevíte muže být falešný duch? Nerada byxh si dělala nějaké falešné naděje, casto mě poboliva v podbrisku ale nic závazného a dnes mě tedy na dotek strašně bolí prsa. Také mě pritel asi ored týdnem upozornil, ze mám tmavší bradavky, tak nevím

Něco se tam rýsuje ;) Po clostiku bývá však i vice vajicek, byla si na ultrazvuku, kolik folikulu/vajicek dozralo?
Nech další test na ráno (první ranní moč), ale ti duchové tam fakt jsou. Držím palce 😉
@michaelabrad gratuluju 👍👍
Také jsem brala clotstik, dělala jsem test asi tři dny před MS a měla jsem ducha. Nedělala bych si ho ale nějak jsem tušila že asi těhotná jsem 🙈 Pak mě holky druhý den v práci přemluvili ať si udělám další a čárka silnější ☺️ nevěřila jsem tomu ale každým dnem čárka sílila až za týden byla dálnice 🥰 dnes jsem 6+4 a už má i srdíčko ❤️
@squezy no, prave ze nebyla. Doktor k tomu přistupoval tak trochu laxne 😃
@e7 u tohoto jsem skoro uronila slzicku❤️😀 strašně bych si prala abych to měla stejně
@michaelabrad já se teď modlím aby to bylo vše v pořádku, strašně jsme si přáli mimčo ale v tu chvíli kdy jsme se odhodlali tak jsem to nedostala musela jsem pro hormony pak opět znova a doktor věděl, že se snažíme tak mi nabídl clostik pak jsem byla na utz a injekci a vyšlo to ❤️ takže věřím, že Vám také. Přikládám jak testy sílily ale ten poslední co byla už dálnice ten nemám vyfocený. Hodně štěstí přeji a dejte vědět jak to vše dopadlo❤️❤️
@michaelabrad dle me jsi tehotna, gratuluji a at je vse v poradku 😍 ja dnes budu brat posledni clostik, jen mi ho doktor napsal na 5 dnu 2x denne, na injekci nejdu, za par dni mam zacit brat duphaston, tak snad se nam take zadari 🍀😍
Přesně takhle vypadal můj test 13 den po ovitrelle , a jsem těhotná ...👍 Tak držím palce ať to vyšlo ♥️
Tak dnes jsem dělala test a byl tam zase duch, avšak začala jsem lehce špinit, tak mám pocit, že přijde ms. 😕
Krásný den všem holky ... Chtěla jsem se jen zeptat , zda bych mohla být těhotná , když jsem si ráno udělala test (mamatest) tak je tam slabý duch .. zkusila jsem udělat foto ale není nic vidět . Mám 13 měsíční dcerku a stále jí kojím takže jsem vlastně celou dobu neměla MS . Až v lednu jsem to dostala a od té doby nic ... Tak jsem si druhý udělala odpoledne ale ten je jiný tak jen jedna čárka .. můžete mi poradit prosím ?

@michaelabrad Ducha tam uvidím jednoznačně, zkus si udělat testík za 2dny a uvidíš ❤️