Falešně pozitivní Mamatest. Co dělat při různých výsledcích?
Testy se v období Ms dělají vždy z ranní koncentrované moci. Odpolední nemusí nic ukázat, moč je naředěná.
kup si digi test a budeš si jistá. Já jsem před dvěma lety nenechala na Mamatest dopustit, ale ted to holkám dělá falešné čárky prej, tak kdoví
@jjasmina to mě taky překvapilo, já s ním byla před pár lety taky hodně spokojená, teď jsem ho ani nezkoušela, v podstatě jsem ho ani nesehnala
Tak je test falešný...dnes rano dva testy a bílo... takže Mamatest taky dělá falešné...a to byl jeden z nejlepších..
Ano Mamatest ukazuje falešně velmi často-mám bohaté zkušenosti.....
Dr. Max nikdy nezklamal
Mě teda mamatest nikdy nezklamal.Na testu jste měla už hezkou čárku.Spíše bych se přikláněla k biochemickému jak k falešnému testu.Test reaguje jen na HCG na nic jiného
@mionella to je divné ty testy přece reagují jen na HCG 🤔Z čeho jiného by se takovéhle pěkné čárky udělali?Zajímal by mě názor gynekologa
@pepickovapavlinka ty testy se stahovali ze všech kamenných lékáren...nevím na co reaguje ale namocila jsem v jedné moči dva mamatesty jeden čistý jeden s čárkou...další den bílý a pak 3 den zase čárka....měla jsem jich hodně a chtěla jsem vyzkoušet prostě všechno.....a znovu podotýkám u všech ostatních značek bílo....
@mionella to je fakt divný.Já teda tyhle testy vždy kupovala v Tetě jako Sluníčko a nikdy mě nezklamali
@pepickovapavlinka mě taky dřív ne...dělají to prý až poslední rok proto se odevšad i z lékáren stahovali.....

Nějaký náznak tam je...testuj až po vynechání MS, opravdu je to více spolehlivé a navíc, vše může odejít a MS a ty pak budeš zklamaná. Uvidíš za tři, čtyři dny už budeš víc vědět.