Ahoj holky,
prosím Vás měla jste některá falešné pozitivní tt sluníčko? Nebo se Vám stalo, že jste ráno měly testy negativní a odpoledne pozitivní?
Včera jsem dělala tt sluníčko odpoledne a naběhl prakticky hned krásně viditelný duch. Dnes ráno ovšem sluníčko negativní úplně a dr. Max nepatrné cosi (podle mě) ryska.
Podle BT jsem 12 dpo, teplota stále nahoře. MS chodí kolem 14 dpo.
Dekuji za reakce a případný rady.
Tehu test z krve.... Moje zkusenost negativni a hodne holik ji ma stejne.. To opravdu zajit na odbery jako samoplatce nebo vyckat do ms... Clearblue digi (cca stejne penize) tam pisi, ze lze jiz 5 dni pred ms.... Ale cim pozdeji, tim lip no
@michaelarousova není pravda že je to nejhorší test já s ním naopak byla moc spokojená mě nikdy nezklamal
@venun05 buď si zajděte na krev kvůli HCG nebo to bylo biochemické 🤷🏻♂️
@pepickovapavlinka ja ho mela 3x pozitivni a ani jednou tehotna☺️
Děkuji všem za reakce 😊 testnu ještě v den MS a uvidím.. Na test z krve jsem nic kladného neslyšela takže pokud bych pořád dumala zkusím digitální 😊
@michaelarousova no záleží taky jak moc pozitivní byl.A nebo to mohlo být biochemické
@pepickovapavlinka nene nebylo prostevje to test k nicemu..pozitivnich ohlasu na nej moc nenejadete☺️
Já teda na test z krve nedám dopustit, ty čůrací mi vycházeli všelijak, až ten z krve ukázal konečně pozitivní výsledek 🙂 ale každá máme jinou zkušenost, to je jasný
@alice345 taky mi ukazal pozitivni vysledek a papirkovy z moci ne.... Tehu jsem nebyla a hodne holek mi reklo, ze to dela a nedoporucovaly ho.. Jak rikas, kazda ma jinou zkusenost.... Stejne jako neni pravidlo, ze kdyz neprijde MS musi byt hned dve carky na testu nebo dalnice uz pred MS atd🙂
@7denisa2015 a jak vypadal test po zaschnutí?Pokud tam byl duch i nadále tak potichu gratuluji
@zrzeckas děkuji za radu 😊
@pepickovapavlinka teď mi to de trochu vidět 😊
@7denisa2015 přijde mi že test je provedený špatně. Rozpity a i ta čárka je neúplná.
@pajasala uvidím ráno lepší je hned ráno si udělat jinak děkuji za informaci😉
@7denisa2015 ten test je ale nějaký divně rozpitý udělala bych noví
Zkuste těhu test z krve (píchnete se do prstu a kapku krve dáte do toho testu). Měl by být citlivější než z moči, protože v krvi je stálejší hladina hcg a můžete ho udělat kdykoliv přes den. Prodává se v některých lékárnách a spojí cca 250.