Frýdek-Místek, kam na odběr hCG jako samoplátce?

petrushka88
25. zář 2016

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat hlavně těch z Frýdku, kde se dá tady u nás jít na odběr HCG jako samoplátce a jak dlouho trvá než se dozvím výsledek, příp. jestli si můžu zavolat nebo si pro něj musím přijít.

Mockrát děkuji 🙂

blauen
25. zář 2016

@petrushka88 Ahoj, nejsem si jista, ale v krevním centru ve Frýdku by to snad melo jít na Rubikovce to myslím je. Tam bys z a zeptání nic nedala v prvním patře přímo dělají odběry.

marketaryzi
25. zář 2016

Myslím, že jako samoplátce můžete do jakékoliv laboratoře - krevní centrum, poliklinika... telefonicky vám podle mě nikdo nic neřekne, jedině, že byste dostala nějaké heslo. Prostě bych tam zavolala/zašla a domluvila se. Výsledek by mohl být tak za 2 hodinky od odběru.

petrushka88
autor
25. zář 2016

Děkuji, to krevní centrum mě nenapadlo, myslela jsem, že mají laboratoř jen pro pacienty z tamních ambulancí. Zkusím se tam stavit hned ráno.

drakenn
25. zář 2016

Krevní centrum ve FM jak už bylo psáno na Rubikovce. Domluvíte se, zda volat či oni volají vám. Mám dobré zkušenosti s tímto centrem...

petrushka88
autor
25. zář 2016

@drakenn a můžu tam přijít jen tak nebo se mám nějak objednávat?

drakenn
25. zář 2016

Já volala na "vrátnici" a řekla jsem, o co mi jde. Tam mě přepojili na dotyčné odběrové místo. Tam jsem si domluvila jaký odběr a kdy a jestli to půjde na pojišťovnu či ne..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru