Graf bazální teploty - potřebuji radu
Ahoj holky, potrebuji radu ohledne me bazalni teploty.Jak vidite na grafu tak 7 a 8 dpo mi zacala klesat teplota. MS by mela prijit 25.11., a normalne mi v ostatnich cyklech teplota klesa den pred MS nekdy az v jejim prubehu. Stalo se to nejake z Vas?
BT merim pravidelne ihned po probuzeni ve stejny cas. Myslite, ze by mohla jeste vzrust a konecne se zadarit, nebo je to zase ztracene? :nevim:
Nechci to hrotit, ale pristi mesic jdeme uz do CAR, tak uz z toho mam nervy 😨
Za pripadne odpovedi dekuji. 😲

V půlce lf bývá implantacni pokles.
@andelka také mě napadlo,že by to mohla být nidace, ale všude jsem četla jen o jednodenním poklesu 😠 buď budu výjmka nebo nějaká hormonální nerovnováha
@simuska1912 uvidíš jestli to zas stoupne.
@andelka kéž by stoupla 🙂 i tak to ale nemusí nic znamenat,ale přesto děkuji za odpověď
@simuska1912 to ne no. Já jsem celou lf ani nikdy neměřila 😅
Me ted taky klesla na jeden den pak atoupla na testech duch a bohuzel se dostavila vcera ms :( tak drzim palce at ti teplota jde nahoru a vyjde tehu ;)
@jullli tak to me moc mrzi, to ja bych radsi at se rozjede MS nez duch na testu a pak zklamani. ☹ snad nam to oboum brzy vyjde
@simuska1912 ja dostala ms at 14dpo vetsinou vzdy chodila 13dpo. Takze na ms mas jeste cas a treba to i ted vyjde ;) jinak nic si z toho nedelam jednou se podari 🙂
@jullli presne jak rikas, na ms je jeste cas. Ja ted posledni dva cykly slavim uspech,ze se mi konecne sam upravil cyklus , skoro bych rekla ukazkove, ale uvidime co z toho vzejde 🙂

Ahoj urcite muze jeste stoupnout