Gs mamatest. Co myslíte, je to ryska?
Ahoj holky. Dnes jsem si dělala test jsem 11 dpo. Normálně vážně na lovení duchů moc nejsem, ale jedeme za moji 90 letou babičkou a já jsem 3 dny totálně unavená a pořád bych spala. Tak jsem si říkala, že buď jsem v tom, nebo mám covida. Na test na covid jsem objednaná na odpoledne, tak uvidíme. Ale na testu se mi ukázal v limitu duch. Ale pak jsem četla na netu, že mamatestu prosvítá ryska. Nikdy dřív mi mamatest ducha neukázal, pokud jsem nebyla těhotná. Co myslíte, je to ryska? Nemám s tím zkušenost. Na vlastní oči jde čárka vidět o dost víc. Děkuji za komentáře ❤️

@taknejakja Je to duch. Já mamatesty používala furt, a nikdy mi nedělal falešné duchy (rysky).
@taknejakja den před ms můj mamatest ,těhu potvrzené z krve i u lékaře 😊
je to duch 🙂
Dusik 🙂
@pajushka1 gratuluji😉 Stejný test jako Vy, jsem měla u syna, akorát den po vynechání. Asi jsem tentokrát testovala zbytečně brzo. Ale ta únava mě trochu vyděsila, tohle neznám. Usínám pomalu ve stoje 🙈
@klokanka31 já právě také vždy používala mamatest. U syna (teď už má 2 roky) i druhého těhotenství před půl rokem, které bylo bohužel biochemické (z krve u lékaře potvrzené, ale pak odešlo) a mamatest vždy ukázal správně, nikdy falešně pozitivní/negativní. Ale tady na diskuzích se to píše pořád, že je to špatný test. Tak mě to trochu znejistilo. Děkuji za komentář 😉
Holky děkuji. Byla jsem na antigen a covid to není, tak asi to těhu. Zítra zkusím clearblue digital, ať nemusím hledat duchy a pak už to nechám na přírodě a uvidíme, co bude. Díky za komentáře ❤️
@taknejakja tak dejte vědět. Držím palce ❤
Duch 🙂
@taknejakja gratuluji! Ať je vše v pořádku! 😊

nemyslím si, že je to ryska, dle mě duch.🙂