HCG 33,5, je to málo?
Ahoj holky,
o dítě se snažíme 4 roky, podstoupila jsem xkrát IUI, jednou IVF s jedním ET a jedním KET-všechno neúspěšné. Zrovna jsme se chystali na naše druhé IVF a čekala jsem kdy dostanu MS. Ta ale nepřišla tak jsem si den po vynechání udělala test a vyšla slabá čárka. Druhý den vyšla o něco silnější tak jsem v pátek 13. jela do CARU, kde mi brali krev. Dělala jsem si test ještě v sobotu,neděli a dneska. Fotku testíků vám posílám. Před chvílí jsem si volala na výsledek z krve a sestra říkala že hodnota je 33,5 (výsledek z pátka-31.DC-odpovídá tomu druhý testík zvrchu). Je to málo, že jo? Asi se nemám moc radovat emoticon Děkuju za jakoukoliv odpověď.
Vytvářím ještě jednou, vytvořila jsem omylem otázku a do té nemůžu přispívat jak jsem zjistila 🙂 Moc děkuji za odpovědi. Hodnota je z 31. DC. V caru říkali že tahle hodnota není ani pozitivní ani negativní 😖 tak nevim no. V pátek mám jet na ultrazvuk tak asi znova naberou krev na HCG. Přijde mně, že čárka trochu sílí, ale jestli by neměla sílit víc no ...ta dnešní-nejvíc dole- by odpovídala 34.DC.

Myslím si, že bych měla být 17.DPO dneska, takže při odběru 14DPO. Pak bylo snažení ještě jednou za dva dny.
Já myslím že je to dobrá hodnota a že by mohla do pátku vyskočit.
@verounik Přijde mi to docela málo, ale může to být OK - hlavní bude, jestli dost poroste. Z jednoho čísla těžko říct. Držím palce.
@verounik Tak ta mi taky přijde tlustší, vypadá to hodně nadějně 🙂
Carecka na testiku krasne sili a to je dulezite. Mysli pozitivne a drzim palce 😉 Mozna by nebylo od veci skocit si na krev znova. Me ji brali 2x sla jsem na odber v pondeli a pak na kontrolni odber ve stredu, aby dr videl, jak stoupa hladina HCG
Mě právě pozvali až na pátek na ultrazvuk a asi znovu na krev...tak to zkusím vydržet asi. Ale přemýšlela jsem, jestli si neskočím dřív jako samoplátce...
Nikam nechoď a za ty penize si kup vitamíny pro těhotné nebo vitamíny, časopis 😉 . V pátek bude vše, jak má být. Člověk je netrpělivý, ale je dobré myslet pozitivně, i když to někdy moc nejde... Držím pěsti, vše bude v pořádku, čárky jsou jako dálnice a v pátek bude hcg určitě 100-200 😉 .
Holky díky moc za podporu- pokusím se uklidnit a užívat si po těch čtyřech letech konečně dvě čárky na testu 🙂
ahoj, jak už holky psaly, tak záleží na tom, kdy byla ovulace a kdy se vajčko zavrtalo. z jedné hodnoty takto z kraje se dá usoudit jen to, že se tam něco děje, teď bude důležitý druhý odběr, zda proporcionálně roste. testík krásně zesílil, takže to dle mého vypadá slibně! přeju, a´t to do kontroly pěkně uteče! a budu držet pěsti 🙂
🙂 podle me sili... ono ty testy nechce prilis zkoumat.... ja mam treba vyzkousene,ze HCG jsem mela vyssi z druhe, treti moce nikoli z te prvni ranni🙂
drzim pesti🙂
Ahoj holky, tak píšu jak jsem dopadla dnes v CARU. Mudr mi udělal ultrazvuk a viděli jsme gestační váček 3 mm 🙂 Nabrali mi krev, jestli HCG roste. Prý by mělo být už v řádech stovek nebo tisíců. To jsem teda zvědavá, když jsem minulý pátek měla 33 🙂 Budu si volat zítra ráno, ale snad to klapne. Prý jsem musela otěhotnět dýl než v půlce cyklu. Na dnešním testu už byly dálnice jak blázen-přijde mi, že jsou obě čárky stejný 😀 Tak že bychom se po čtyřech letech konečně dočkali!
Tak holky dnes jsem si volala jak stouplo HCG a hodnota je 1164 🙂 Jsem nejšťastnější člověk na světě!

a víš který den cyklu jsi měla ovulaci? podle DC těžko soudit, záleží kolik dní po oulce můžeš být. Jinak i mě se zdá, že čárka sílí, držím pěsti 😉