icon

HCG je v 5tt 35 jednotek, vaše názory?

dindonka
23. únor 2015

Ahoj maminy,
potrebuju poradit, podporit a dodat silu.
Byla jsem v patek u gyn. ta me prohlidla rekla ze sliznici mam 15mm a ze tehu test se slabou carkou se kterou jsem prisla neznamena nic. Vzala mi krev na hcg a za par hodin jsem mela vysledek-35 jednotek v tydnu 4+2 Dnes v pondeli na utz nic nevidela a cekame do patku na dalsi krev. Vim,ze 35 je malo ale je to v tabulce. Dr. dnes mluvila s nejvetsi pravdepodobnosti o biochemickem tehu. Ze bych mela hcg mit kolm 100. Datum ovulace nevim presne, ale byla mezi 13-19 dnem cyklu. Protoze jen v tomto terminu jsem mela styk. Nazory na hodnotu 35. Dekuji

Strana
z4
damaska
6. bře 2015

@vlajka1 Ahojky, u mě je právě hrozně brzo na nějaké závěry, mám pouze 3 dny zpoždění. A doktor nic nevidí, tak šup revize a je klid 😠 . Nakonec mi nechal čas do pondělí, ale nevím, nevím. Hcg klesá, ale pořád se drží relativně pozitivně. Tak uvidím v pondělí. No, s doktory je to někdy vážně nahouby ☹

lauranosi
6. bře 2015

Šmarjá nemučte se... Na utz nemá smysl chodit dřív než v sedmém, osmém týdnu, kdy už je šance vidět srdíčko... Vím to, mám za sebou několik spontánních potratů, zkušeností až až. Do té doby vám žádný doktor neřekne, jestli to je nebo není prosperující těhotenství. S doktory je to na houby jen proto, že po nich chcete něco, co vám při nejlepší vůli nedokážou dát. Do nějaké druhé půlky prvního trimestru věští z koule, a ani potom nemůžou říct nic než jen nějaký svůj víc nebo míň přesný odhad... Věřte miminku, že bude v pořádku. Stejně to nijak ovlivnit nemůžete.

Strana
z4