icon

HCG neroste. Jaké máte zkušenosti s růstem hCG?

zadnyvolnyjmena
17. led 2022

Dobre rano, jak se vam to zda? V patek (prvni test byla hladina hcg 149). Nemelo by to rust? Jdu se objednat na krev, ale moje nervy teda dostavaji zabrat!

HCG neroste. Jaké máte zkušenosti s růstem hCG?
lenula02
17. led 2022

Já myslím, že je to ok. Proč dělat pořád testy když už vyjdou např 2 pozitivní?Užívej si 🍀🍀🍀a zbytečně se nestresuj

lencaa11
17. led 2022

@zadnyvolnyjmena jsou tam krásně čárky dala bych si nohy nahoru čaj +čokoládu a klid no stres příroda ví co jak nějak krásný test //☘️☘️

janina92
17. led 2022

@zadnyvolnyjmena mne se to zdá v pořádku 🙂..zkus porovnat test z 11 a 13 dp, a tam uvidíš rozdíl, který je podstatný 🍀 všechno bude dobrý..taky mi test sílil pomalu, dneska už 22+4 🙂

nazka
17. led 2022

@zadnyvolnyjmena mě ani nenapadlo testovat znovu a znovu. Nekaz si to a pak sem hod foto z utz 👍

pampeliska1313
17. led 2022

Mezi prvním a posledním testem rozdíl je. Testovat každý den nemá cenu, i když člověk se občas neudrží. Hodně štěstí.🙂

zadnyvolnyjmena
autor
17. led 2022

@pampeliska1313 Diky, prvni kolo IVF se nepovedlo, jedu druhe a hormony delaji svoje :(

mmichaella
17. led 2022

Vždyť nadherne sili

zadnyvolnyjmena
autor
20. led 2022

@zadnyvolnyjmena Tak davam update - hcg z krve probehl narust ze 149 (10dp5dt) na 360 (13dp5dt) a ted jsem 16 dni po transferu a porad to vypada takhle. Nemuzu to s nikym sdilet, pripadam si jak magor. Zitra jdu znovu na krev :(

anonymka227
20. led 2022

@zadnyvolnyjmena měla jsem 3 biochemka za sebou a testovala jako blázen 🙈 takže mám porovnání. Toto jsou mé testy, momentálně bych měla být 6+5tt. Zdálo se mi, že mi test také sílí málo, největší skok byl mezi 11 a 12 dpo, v tu chvíli jsem se trochu hodila do klidu ☺️

anonymka227
20. led 2022

@zadnyvolnyjmena ten poslední růžový test je dnešní a je ranní?

zadnyvolnyjmena
autor
20. led 2022

@anonymka227 Ja jsem 17 nebo 18 dni po ovulaci dnes.

anonymka227
20. led 2022

@zadnyvolnyjmena tak to byl měl být test asi trochu silnější 😔 když jsem měla biochemka, byly testy taky slabé a nesílily 😔 a dělala sis ho ráno z první moči? ☺️

zadnyvolnyjmena
autor
20. led 2022

@anonymka227 Jop vsechny. Nechala sis u biochemka delat krev??

anonymka227
20. led 2022

@zadnyvolnyjmena nenechala, teď zpětně vidím, že to bylo marný od začátku, testy 14dpo byly s biochemkem silné jako teď když to snad vyšlo 11dpo a sílily úplně minimálně, spíš jsem si to přála než by to bylo vidět 🙈

rulexnone
24. led 2022

Také jsem měla hodně slabé testy a to bylo testováno po vynechání MS, otěhotněla jsem ale z posunuté ovulace, dokonce mezi těma duchama jsem měla ještě 2 negativní Clearblue