HCG nízké, na testu slabá čárečka

helinka88
6. led 2017

Ahoj holky, už mám zase 3 dny strašné bolesti v podbříšku a střílí mi to do zad..MS jsem měla poslední po vysazení antikoncepce koncem listopadu. Dělala jsem si po Vánocích TT a byl negativní. Včera jsem si koupila v Dr. Max ty jejich Lady a ráno jsem si ho udělala a byl tam slaboučký "duch". S bolestmi jsem jela ráno na gyn.na ultrazvuku nic nešlo vidět, tak mi sestřička vzala krev a teď mi řekla, že hodnoty jsou nízké (něco okolo 99.3), že mám přijít za týden na kontrolu..Co to, prosím, znamená? Mám z toho zvláštní pocit :(

medulinek
6. led 2017

99,3 nejsou rozhodně nízké hodnoty,ale záleží na tom,jak dlouho je to od oplodnění,což se vzhledem k tvýmu cyklu nedopídíme,takže nejlíp v pondělí znova na hcg,jak roste a pak počkat na UZ

helinka88
autor
6. led 2017

V pátek mám přijít znovu na kontrolu..

helinka88
autor
6. led 2017

Takže to znamená těhotenství?

luska__
6. led 2017

@helinka88 ano, akorát ,když je hcg nízké , tak se musí počkat buď na zesílení a nebo ke kontrole,aby nešlo o mimoděložní viz Vaše bolesti..
já dnes taky našla ducha, takže vím, jak Vám je 🙂

helinka88
autor
6. led 2017

@luska__ chjoo doufám, že to bude v pořádku 🙁 držím vám palečky 😉

luska__
6. led 2017

@helinka88 máte podezření proč by nemělo být? sestřička to podle mě myslela, že jste "čerstvě těhotná" třeba teprve16dpo..

helinka88
autor
6. led 2017

Ja nevím právě, chci být, ale jsem z toho zmatená 😕 moc nerozumím těm hodnotám.. Ale už jsem se dívala na net.. S tou bolesti.. Říkala dr., že to může být prokrvení dělohy a proto ty bolesti mohou být..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru