Hlen jako příznak těhotenství? Máte zkušenost?

zarofka
28. bře 2011

Chtela jsem se zeptat, jestli nektera z Vas nahodou nema zkusenost s tim, ze v dobe ocekavaneho prichodu menses by mela bilkovy hlen (v podstate priznak menstruace), ale nakonec byla tehu? Diky, Lenka

marca22
28. bře 2011

@zarofka Ahoj,asi myslíš jako příznak ovulace. Někdy se stane že můžeš mít ovulaci před nebo při ms,ale jsou to vyjímky. Není to vyloučené.

domca1221
28. bře 2011

@zarofka ahoj, moje kamarádka co je teď těhu mí říkala, že toto měla a že jí doktor řekl, že se to občas stává při začátečním těhu, ale nevím no asi těch příznaků je mnoho 🙂

k.jolanka
28. bře 2011

@zarofka tak přesně to jsem měla já..bílý jakoby hustý výtok, no dá se i říct že hlen 😅 , je to na začátku těhotenství obvyklé a já to měla skoro až do porodu, akorát pak už slabší..takže jestli jsi nedostala menstruaci a máš místo ní tenhle bílý hlen, no tak bych si asi udělala těhotenský test.. 😉

koutnapavla87
27. pro 2011

Hledala jsem na internetu, jestli by nešlo nějak zjistit, jestli jsem těhotná, protože jsem začala mít pochybnosti o používané antikoncepci. Našla jsem tohle : http://test-tehotenstvi.cz/?stranka=2 a docela mě to uklidnilo v podstatě šlo o stejné otázky, na které ptá gynekolog

salomee
29. pro 2011

Co se týče výtoku, měla jsem taky vždycky jsem se budila s pocitem, že jsem TO dostala, ale krev žádná.. a pořád to trvá, nejvíc ráno, bez "intimek" bych nemohla existovat.
No a k tomu testu... ty otázky jsou právě takové, na co se ptá každý doktor a co už si většina i najde sama všude možně na netu..a stejně i kdyby byly odpovědi svědčící s velkou pravděpodobností o těhotenství, jisté to není ani zdaleka. Je to zas jen 50:50.. a už mě trochu znervózňuje, v kolika diskusích nacházím odkaz na tento test.

klaudina22
7. led 2012

tak sem to zkusila udelat ten test a pak poslat sms. ale holky bacha. dost mě teda dost naštvalo, že sms stojí 100 kč! podle tel. čísla sem čekala 3 koruny.. no co už, no. 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru