Hnědý výtok, píchání v podbřišku. Jsem těhotná?
Ahoj holky, mám takový problém a nevím zda se tím zatěžovat nebo počkat, až to odezní. Ale k věci. Mám 5 dní po menstruaci a mám cca 2 dny hnědý výtok bez zápachu. A mírně občasné píchání v podbřišku když zvedám něco trochu tezsiho. Měla to některá z vás nebo nějaké zkušenosti? Děkuji za Vaše odpovědi. 🙂
spíš budeš mít nějaký zánět
Těhotenstvím si nejsem tak jistá, nemám žádné příznaky, jen měla jsem menstruaci cca 2 dny a pak nic a pak jen prostě špinění, dnes mám bolestivé jsi píchání ale pokaždé na jiné straně. Také se spíše přikláním k zanetu. Ale tak uvidím ve středu jdu k lékaři. Ale děkuji 🙂
Tak když si nemyslíš že jsi těhu proč máš v nadpisu ,,jsem těhotná? ,,, 🤣 Proč prostě neudelas test??
@agneska7 omlouvám se za špatný název , neumím v tomhle chodit, nikdy jsem nikam na žádné fórum nic nepsala tohle je poprvé, chybička se vloudila. Tak ono je těžké v půl 8 večer shánět někde těhotenský test 🙂 při náročném presu v práci nebyl prostě čas si doběhnout někam ho koupit, tak mě napadlo se zeptat tady. O víc mi nešlo. 🙂
@tynuskap Tohle spíš než na těhotenství vypadá na nějaký problém, určitě volej hned v pondělí doktorce. Jestli máš o víkendu volno, trochu se šetři a nic nezvedej.
@mourovatakocka už jsem se objednala na středu. Snažím se tak nějak být v klidu a moc to nepřehánět.

Co udělat test?