Hodnota HCG po ET je 55,7. Testovala jsem brzy?

elza81
14. čer 2011

Ahoj, prosim o Vase zkusenosti a nazory.
Jsem po transferu 2x 2 dennich embryi, testovat mam az v patek. Jelikoz jsem nedockava, test jsem si udelala uz vcera a dnes opakovane, z ranni i odpoledni moci, ve vsech pripadech byl jasne pozitivni. Zasla jsem tedy dnes na krev (11. den od ET) a hodnota hcg je 55,7.
Myslite, ze je to tim, ze jsem testovala brzy? Je tu nekdo, kdo mel tak nizkou hodnotu a dopadlo to dobre?
Jeste podotykam, ze pregnylem by to byt nemelo, mela jsem 5000 jednotek a injekce probehla pred 15dny.
Vsem diky za odpoved.

sysysy
14. čer 2011

já si myslím, že v tvém případě je výše HCG v pořádku - když to srovnám se mnou - 14 den od ET (po 4-denní kultivaci) jsem měla s jedním embryem hcg 297. Takže když se hcg každým dnem dvojnásobí, tak tvoje hodnota plus mínus odpovídá, gratuluju 🙂

elza81
autor
14. čer 2011

jeee, dekuji za povzbuzeni, snad to tak bude, zitra jdu zase na krev (mam sestru zdravotnici, tak toho vyuzivam), ale jsem z toho docela rozpacita, tak sbiram zkusenosti. DIKY 🙂

elza81
autor
14. čer 2011

@sysysy jeee, dekuji za povzbuzeni, snad to tak bude, zitra jdu zase na krev (mam sestru zdravotnici, tak toho vyuzivam), ale jsem z toho docela rozpacita, tak sbiram zkusenosti. DIKY 🙂

sysysy
14. čer 2011

@elza81 - určitě to bude OK 🙂

bellka
14. čer 2011

@elza81 určitě je to v pořádku, já byla na krvi 16. den po ET, ale měla jsem 5tidenní blastulky a hodnota byla 2372,3 nebo tak nějak, tak se ničeho neboj a veřejně Ti gratuluju, těhulko 😵 😵 😵

demima
14. čer 2011

@elza81 ahojki já měla 11 den po ET hodnotu 81,2 po 5 denní PK ,tak si myslím že tvá hodnota je naprosto v pořádku a gratuluji 🙂

elza81
autor
14. čer 2011

@bellka DEKUJI!! radeji potichoucku, ja se stale bojim verit, at to nezakriknu...
Psaly jsme si v prosinci, nevim, jestli si budes pamatovat - byla jsem ve Fertimedu a prechazela jsem do Unici. Kazdy pokus dopadl hodne spatne, nikdy nedoslo ani k ET, nakonec jsem presla jsem k Machacovi do Reprofitu a ejhle, tohle je muj druhy ET a poprve v zivote vidim carky na testu! Tak se modlim, at to dobre dopadne, kdyz uz, tak uz, no ne??? 🙂
Dekuji moc za povzbuzeni, HODNE casto si ctu Tvuj blog - kdyz mi bylo nejhur, dodaval mi nadeje a moc mi to pomahalo!

elza81
autor
14. čer 2011

@demima take dekuji za povzbuzeni, uplne me to dojalo, ze mi odpovidate a povzbuzujete, tohle presne jsem potrebovala, diky!!

demima
14. čer 2011

@elza81 proto jsme tady 🙂 držím palečky ,dokážu si živě představit jak se cítíš ,něco podobného jsem si zažila.Tak přeju ať mimisek pěkně roste a brzy jej uvidíš na utz 🙂

bellka
14. čer 2011

@elza81 jééé, tak to mám úplně husinu po celém tělééé 🙂 Někomu jsem s tím možná protivná, ale já pořád tvrdím, že zázraky se dějí v Reprofitu 😵 😵 😵 Parááádaaa 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru