Holky prosim vidite ducha?
@sudylichozrout diky za odpoved ano ve zkutecnosti je to lepsi nez vyfocene..ale diky za povzbuzeni
Takze seti muzumuzi pomalu radovat
@zuzibuzi ano...vidim celkem krasne...
@zuzibuzi ano vidim..je to tehu test Dr. Max? Jestli jo tak to jspu ted jedny z nejhorsich testu a tohle delaji..musi silit.
@leniczka23 je to Lady Max..
Ja to chapu, ze by to nejradsi kazda vedela hned..taky jsem byla nedockava, kdyz ms nedorazila...ale je lepsi a na jistotu pockat tyden po vynechani a pak se testovat, to uz je videt krasne pozitivni test...
@elleonorecka to je testovano po vynechane menstruaci
@zuzibuzi po tydnu? Nebo jen dvou dnech treba? Ja po tydnu mela krasne tluste dve carky...toto vypada, ze to je moc brzo..
@elleonorecka nejakych pet dni uz to bude..ale doufat jeste muzu ne
@zuzibuzi to samozrejme 😉. Vynechani je jedna vec, druha vec je jestli probehla ovulace tehdy kdy mela.. Kazdopadne vam to preju 😉.
@elleonorecka kdyby byla pozdejsi ovulace tak to muze znamenat ze zatim ducharime
@zuzibuzi tak to nevidim moc dobre, ale drzim.palce..kup mamatest..
@zuzibuzi to asi ano. Proto je zbytecne se tady ptat, mne totiz prijde, ze kdyz tam hledame ducha, tak skoro vzdy najdem a nebo si to myslime 😀..takze nejlepsi je dat tomu jeste vic casu a pak se radovat z jasneho testu nez hledat ducha 😉
@leniczka23 Já už začínám být dost alergická na ty vlny s proměnlivou kvalitou či nekvalitou těhotenských testů. Baby tady jak šílené testují předčasně, těhotné nejsou, test jim detekuje jen premenstruační zvýšení hCG, a když jim pak dojde ms, tak začnou řešit, že takový test dělá falešně pozitivní výsledky. Ne, dámy, testy jsou dobré, to jen některé z vás neumí číst návody 🙂
@sudylichozrout a muzuna se. Zeptat na vas nazor
@zuzibuzi Jestli máš už pár dní zpoždění, tak jsi testovala v správný čas. Jsou dvě varianty. Buď je těhotenství mladší (k ovulaci došlo tento cyklus o pár dní později), nebo jde o neprosperující těhotenství. Protože když počítám cca 14 dnů od ovulace do následující menstruace + zpoždění, už bys měla mít pěkný dálnice
@sudylichozrout sama na sobeto nepoznam neprosperujici tehu to jedine zajit k doktorovi
@sudylichozrout No..me.je uprimne jedno na co ses a nejsem alergicka, ale rikam ti ze Dr. Max falesnaky dela, protoze tohle udelal.jak memu chlapovi tak manzelovi moji mamky..a taky si myslim ze je kazdyho vec kdy testuje a kdy ne..😊
@sudylichozrout jo..a rakovinu nemaj..
@zuzibuzi dá se to orientačně sledovat pomocí dalších těhotenských testů. Čárka by měla postupně sílit. Udělej si ve čtvrtek dalšího Dr. Max (ať používáš stejnou značku) a porovnej. Jinak si též můžeš chodit odebírat krev jako samoplátce (cca 250 Kč), ale to mi teď přijde zbytečné. Jinak ani lékař teď nic neuvidí, to až tak od hCG 1000. Teď máš podle té síly testu tak 15 jednotek.
@sudylichozrout diky za rady letod v cervenci jsme o mimi prisli zamlkle tehu ale vubec jsem tose nevedela az na kontrole to zjistil doktor tak ted jsem stoho takova nanic bojim se uz
@leniczka23 Ano, nejspíš jim po testování vyjela ryska, která ale nemá s pozitivitou nic společného. Ty testy fungujou na chemické reakci a ta buď je, nebo není. Když jsem nebyla těhotná, bylo čisto + případně předmenstruační pididuch, když jsem těhotná byla, byla tam čárka. Ano, je to každého věc, ale pak prosím mějte na vědomí, že ten test může detekovat nikoliv těhotenství, ale zvýšení hladiny hormonů před ms.
Není špatná kvalita testu, ale jen špatně provedený test.
@sudylichozrout jj s tim ja naprosto souhlasim..spousta zen nevi, ze pred ms se zveda hladina hormonu a s nima i hcg ktere je v tele zeny normalne pritomno..takze test detekuje to. Mozna to byla ryska, stejne si myslim ze by to delat nemel..ale.je pravda ze pokud se testuje podle navodu je v 99% jasno😊
Tak ted jen cekat co stohoje bude..prave ze jsese mi nikdy nestalo ze by test lhal bud se midva ukazal negativni nebo duchy a dalnice
@leniczka23 Přesně tak. A podle návodu se má dělat test až po termínu ms. Pokud se testuje před ms, má test stejnou vypovídací hodnotu jako věštění z koule 🙂
@sudylichozrout testuji vzdy po menstruaci..tak budu doufat
@zuzibuzi držím palce 🙂

@zuzibuzi Ahoj, jj. Vidím. Ale na displeji mobilu je vidět lépe než na monitoru.