Holky prosim vidite ducha?
@zuzibuzi zkus zitra..pokud bude silit tak je nadeje..pokud ne..tak uvidis co bude dal...na to asi odpoved nezname...
@irena1111 Může mít jen posunutou ovulaci. Buď jednorázově, nebo všeobecně. Já ji mám až 21. den cyklu z 31-32 dnů dlouhého cyklu. Tyto testy jsem si dělala vždy 5. den zpoždění, čili 15 dnů od ovulace (v době, kdy teprve holky s normálními cykly mívají termín ms). Každá fotka je z jednoho těhotenství, z obou mám zdravé dcery.
Prece jenom tam neco jde videt
Vidím tam ducha 😉 já to měla stejně...udělala jsem si těhu test a nic nebylo moc vidět...ale jak to postupně schlo, tak se tam objevil 🤗.
Testik je dneska mezi 15 a 16hod presne nevim
Je hrozna ta, testovaci manie a, cekaniale...
@sudylichozrout to já vím že může být ovulka posunutá ale na tvých testech jsou čárky jasně vidět, zatímco u tazatelky tomu tak není a myslím že je lepší s nedělat plané naděje než denně čůrat na několik testů a tlačit očima ducha na testu za každou cenu. Je o jen zbytečný stres, který právě ve výsledku nejvíce brání otěhotnění
Prosím o radu, snad nebude autorce vadit, že se vetřu s dotazem... Ale padly tady informace ohledně dlouhého cyklu, tak bych potřebovala poradit. První menstruace po porodu mi začala někdy kolem 16.7.2018, druhá 18.8.2018 a třetí až 23.09.2018. Kdy jsem měla ovulaci nevím, testy jsem si nedělala. Kdy byste si dělaly těhotenský test?
Jo 🙂

@sudylichozrout dekuji i za nazory