Holky, test dělaný dnes ráno a 7 dní před ms. Co si myslíte?

@pupik26 ty blaho a kolik dni po ovu?
Noo tak mohu tise gratulovat,hlavne at sili 👍❤️
@veronika917 cca 7dni po ovu
@pupik26 měla sem stejný 7 dnů před MS ,já tedy koupila hned digitální a byl pozitivní , zkusila sem ještě papírky a pozitivní, teď sem už ve 32tt .
Zatím tiše gratuluji, držím palečky ať tam sou za pár dnů pořádný dálnice 🍀🥰
Ale tak carka je, drzim palecky at je vse jak.ma 🌼
@fibikarovic dekuji moc🙂a není brzo na ten digi?
@pupik26 všechny tehu testy se dělají až po vynechani MS ,ale já šla na jistotu ❤ .
Záleží na každé znas jak chceme testovat, a kdy 🍀 samozřejmě časne testování může dopadnout dobře, i špatně, muze to byt i zklamaní, ale to i celé těhotenství má člověk strach ❤❣ jenomže, která znás vydrží netestovat a ihned běžet k DR 😂🙉
@fibikarovic třeba já bych po předchozí zkušenosti testovala po vynechani, ale ten náš blb chlupatej se choval jinak,než obvykle,tak jsem testovala 3dny před ms,teď bude synovi 10měsíců 😁
@amazonkajanik taky sem měla špatné zkušenosti, 8 let trápení, bolesti,zklamání, ale stejně sem testovala jak uchylačka 😂😂
A po 8 letech bůh konečně dopřál štěstí a za 2 měsíce mám doma chcandu❤❣🙉😂
@fibikarovic já měla v den MS na digi -, na klasický papírkových testech ducha a běhá nám tu 2 letý dráček😀 . Takže já osobně bych digi test dělala až v den MS,protože do té doby může MS ještě dojít...
@fibikarovic my se snažili 6let a nechtěla jsem testovat,aby nebyl mužský zklamaný,snášel to hůř jak já. Ale ta předchozí těhotenství byl pes prostě stejnej sobec a magor. Kdežto u tohohle se najednou choval strašně opatrně a hlídal si mě,normálně spaval u nohou a cuba podél mě,ale tenkrát si to prohodili. Akorát teď ho malý přivádí k šílenství 😂 "tahá " ho za uši,když se kluk hlasově projevuje a už stojí u dveří,abychom ho pustili do koupelny,kde má klid 😁

@pupik26 myslim ze se muzes radovat,hlavne at sili